دیشب داشتیم تو پارک راه ممی رفتیم به شوهرم گفتم من چه صفت خوبی دا م که تو دوس داری ،گفت هیچی در صورتی که من همیشه ازش تعریف میکنم،دیروز هم برا خواهرم خواستگار اومده بود که مادر پسره گفت پسرن یه زن میخواد شکم نداشته باشه،شوهر من هم گفت منم باید می گفتم زنم شکم نداشته باشه،من یکم شکم دارم ولی هر جا میرم همه از تیپم تعریف میکنن به نظر خودمم قشنگه اما یه با م ازم تعریف نکرده من تو آرایشگاه کار میکنم امروز نرفتم میخواستم دیگه نرم تا به کار های خونه بیشتر بریم اما نمیدونم به نظرتون چی کار کنم؟دیشب تو پارک اشک تو چشام جمع شد حالم بد شد کیا درک میکنن؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم کسی هست به برای بارداری اقدام کرده باشه و به مشکل خورده باشه ؟؟؟ من تازه اقدام کردم دکترم اول آزمایش نوشت اما کیفیت اسپرم همسرم پایین بود گفت هم تعدادش کمه هم کیفیت نداره .. شاید واریس بیضه باشه که سونوگرافی کردیم اونم گفت سالمه میخوام بدونم برای این مشکل دارویی هست که درمان بشه ؟؟
کار آموز آرایشگری ام تازه میخوام قرار داد ببندم نمیدونم ببندم یا نه نظرتون؟
ببینی بشینی تو خونه بدتر فکرت درگیر میشه بعدم هی شوهرت اعتمادبنفستو میاره پایین اصلا فکر این نباش به خونه برسم چیه این شوهر تو اصلا چشمش خوبیا رو نمیبینه ببخشیدا ولی خیلی زیادی بهش خودتو تو خونه حروم نکن لذت ببر کار کنم خوش بگذرون آرایشگر هم خیلی شغل باحالیه