2777
2789
عنوان

تکونای جنین

182 بازدید | 16 پست

من  اول هفته ۱۴ چون سابقه سقط داشتم یکسره نگرانم  هر روز میگم نکنه از بین رفته باشه واقعا چکار کنم  , شما حرکات اولیه جنین رو از کی حس کردین که من بفهمم زندس اصلا اعصابم خراب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۱۸ هفته.نگران نباش.فقط استراحت کن واروم باش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دراز میکشی اینور اونور میشی حس نمیکنی یه چیز تو شکمته؟ یه حس گرفتگی قسمت شکم بهت دست نمیده؟

منم 14 هفته ام اما یه حس گرفتگی قسمت شکم دارم و انگار دارم متوجه میشم یه چیزی تو شکممه اما تکون خیلی زوده

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

کاملا بستگي به وضعيت جفت و چربي شکمي خودت داره،ممکنه حتي تا بيست و هشت هفته هم نتوني حس کني،به جاي نگراني هر روز پاشو برو بهداشت نزديک خونتون صداي قلبشو گوش کن تا استرس نداشته باشي،البته لزومي نداره ها،فقط چون استرس برات بده مي گم

کاملا بستگي به وضعيت جفت و چربي شکمي خودت داره،ممکنه حتي تا بيست و هشت هفته هم نتوني حس کني،به جاي ن ...

برم  بهداشت  ؟پیش دکتر زنان ینی با گوشی معمولی گوش میدن 

خانما من یازده هفته هست اما واقعا گاهی یه قسمت از شکمم سفت میشه ..حرکت نه  اما هر از کاهی یه قسمتی از شکمم سفت میشه دست که میزنم قشنگ متوجهش میشم  این همون جنین هست؟؟

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

منم تازه رفتم تو شیش ماه الان دوسه روزه دارم تکوناشو حس میکنم نگران نباش عزیزم استرس برات خوب نیست ایشالا نی نیت سالم میاد بغلت. میدونم چی میگی منم یه سقط داشتمو خیلی نگران بودم ولی باید خودتو اروم کنی و بخودت برسی

درد مشترک همه خانمای باردار . استرسهای به جا و نابجای این دورانه

کاش خدا بهمون ارامشی بده بتونیم با خیال راحت ازین دوران رد شیم.

منمچند روزه گیر دادم چرا حسش نمیکنم..پس کوو.  ! 😄

هفته 15 رو تموم کردم 

کاملا بستگي به وضعيت جفت و چربي شکمي خودت داره،ممکنه حتي تا بيست و هشت هفته هم نتوني حس کني،به جاي ن ...

جفت قدامی باشه دیرتر حس میشه؟ با فرض شکم بدون چربی. (قبل بارداری لاغر کردم 😎)