سلام میخواستم تجربه ام رو در اختیارتون بزارم چون خیلی کار سختیه من پسرم رو درست توی دو سالگی از شیر گرفتم به این صورت: مرحله اول: به مدت ده روز صبحها از خونه میبردمش بیرون .بازی پارک و... که اونقدر خسته میشد که بدون شیر میخوابید و حدود عصر توی خواب شیر میخورد و بعد بیداریش و بالاخره شب مرحله دوم:روزا روی سینمم چسب زخم زدم و گفتم اوف شده و اون فقط بوسش میکرد و میرفت.این مرحله خیلی سخته و واقعا خودم هم افسرده شده بودم وقتی غمش رو میدیدم . توی این مرحله باز عصرا توی خواب شیر میخورد و میرفت برای شبا توی خواب . توی هوشیاری و بیداری میگفتم اوف شده این مرحله حدود دو سه روز طول کشید مرحله سوم : شیر عصر رو قطع کردم .وقتی بیدار میشد حواسش رو پرت میکردم و فقط شبا توی خواب میخورد. که اونم هر بار بیدار میشد بهش نمیدادم شاید شبی دو بار. این مرحله ده روز طول کشید و بالاخره الان سه شبه که دیگه شیر نمیخوره. هروقت بیدار میشه یه جوری خوابش میکنم
نه اذیت شد و نه اذیت شدم. روش تدریجی توی روح کودک تاثیری نمیزاره.موفق باشید
یه ماده گیاهیه که بسیار تلخه. از عطاری باید بگیرین. توی آب حل کنین و به سینه تون بزنین. اینقده تلخه که کوچولوتون از خوردنش پشیمون میشه. اگه میخواین تدریجی بگیرین از شیر فقط بعضی مواقع مشخص از شبانه روز از این ماده استفاده کنین. اما عالی جواب میده