2821
2789
عنوان

عنبر نسا؟؟؟؟؟؟

232 بازدید | 20 پست

پسرم گلوش خوب نمیشه ده تا دکتر بردم همشون فقط آنتی بیوتیک میدن میخواستم بدونم عنبر نسا رو میشه برای بچه ها استفاده کرد و اینکه عنبر نسای اصل رو از کجا پیدا کنم؟

من استفاده کردم برای دخترم دو سالشه دخترم 

خیلی زود خوبش کرد

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یه حبه کوچیک سیرو مثل قرص با آب بده بخوره تمام عفونتو با خودش دفع میکنه

اینو به هر کی گفتم زود خوب شده

آنتی بیوتیک خطرناکه حتی برای بزرگسالان 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا عنبر نسا اصل رو چون اشنا ندارید براتون نیوردن از عطاری معتبر بگیر خیلی عالیه  خیلی، نمیدونم بچه ات چند سالشه اما اگه بتونی سیگار رو خالی کنی بریزس تو سیگار قشنگ بره تو دهن و بینیش عالیه 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

باید ببینی کی هست که روستااینا هستش بیاره برات عطاری هم هستش باز از همسایه ای دوستی بپرسی تازه بشه بهتره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
والا عنبر نسا اصل رو چون اشنا ندارید براتون نیوردن از عطاری معتبر بگیر خیلی عالیه  خیلی، نمیدون ...

منم سیگاری میکشم😁

فامیلمون میگفت عرق عنبر نسا خوردم‌خوب شده    

عرق پشگل؟! 😂😂😂😂

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
فامیلمون میگفت عرق عنبر نسا خوردم‌خوب شده    

😑😑😑😑😑😑

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤