2821
2789
عنوان

عنبر نسا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست
به بچه ۶ ساله ام میشه داد 

آره

اگه حبه کوچیک نداشتید یه حبه رو چند قسمت کنید هر 8 ساعت یکیشو بدید

نباید جویده بشه فقط بلع با آب 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بتدا میگفت وقتی خوردم فهمیدم عرقشه عووووق

فکر کرده مثل عسل زنبوره 😂😂😂

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
آره اگه حبه کوچیک نداشتید یه حبه رو چند قسمت کنید هر 8 ساعت یکیشو بدید نباید جویده بشه فقط بلع با ...

امتحان مبکنم فقط نمیدونم میخورع یا نه . ممنونم 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
امتحان مبکنم فقط نمیدونم میخورع یا نه . ممنونم 

خواهش میکنم عزیزم