2777
2789

سلام بچه ها لطفا هرکی هرتجربه ای داره بگه:چند ماه پیش حدود مرداد سال گذشته رفتم دکتر زنان برای چکاپ اقدام آزمایش دادم تیرویید کم کار داشتم دکتر کلی ترسوندم رفتم متخصص غدد گفت خیلی کم هست واصلا چیز مهمی نیست قرص بخور از اون پشت زردها وقتی حامله شدی آز بده بیا...گذشت ومن اقدامی نداشتم تا سه ماه پیش ..خلاصه قرص ها تموم شد هی خودم میرفتم میخریدم دیگه از قبل عید هی یادم میرفت بخورم میگفتم برم دکتر که نرفتم و قرصم نخوردم حالا دیشب زنعموم میگفت منم مثل تو بودم و یه ماه نخوردم وقتی رفتم دکتر گفته دیگه خیلی غددت سفت شده و به هیپ عنوان حالا حالاها نباید بچه دار شی کسی تجربه داشته تا منم برم دکتر و آزمایش زمان میبره تو رو خدا نگرانم....الان دوباره بخورم قرصا رو یا نه؟؟؟

من مثل شما رفتار کرده بودم گواتر گرفتم  لوو۱۰۰خوردم الانم خوب شدم دارو مصرف میکنم ولی خوب اجازه بارداری داد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که تا حاملگی اولم نمیدونستم دارم از همون شروع حاملگیت بخوری طوری نمیشه همون ماه اول 

سر دخترم هم مث شما گاهی خورده بودم گاهی نه بعد فهنیدم حاملم جدی ازمایش دادم خوردم 

درکل چیزی نمیشه مگه مامانای ماها قدیما ازین کارا میکردن پس نسل ماها باید همه عقب مونده باشن 

ولی ازمایش بده قرصتوبخور کارارمحکم کاری عیب نداره

تو طول درمان هم اجازه بارداری داد؟؟؟

نه عزیزم دوره اول رفتم خوب بودم اجازه داشتم یه مدت مثل شما دارو خوب مصرف نکردم دوباره رفتم گفت تا اجازه ندادم حق بارداری نداری من قصد ای وی اف داشتم گفت حتما سقط میشه و واسه خودت مشکل ساز .تا ۳ماه دارو مرتب مصرف کردم دوباره که ازمایش دادم رفتم گفت خیلی خوب شدی برو واسه بارداری به محض بتا مثبت شد دوباره بیا که باید حتما تحت نظر باشی.

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.