2777
2789
عنوان

مول ناقص

2937 بازدید | 23 پست

سلام دوستان تروخدا جواب منو زود بدین میخواستم ببینم کسی بوده که  مول ناقص داشته باشه بعد کمتراز یک سال باردار شده باۺه بچش صحیح و سالم بدنیا اومده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن یه سال دکتر گف نباس باردار شی

بتا صفر شد  مول کامل بود .بعد عزیز علائمت چی بود میشه کامل بگی .من مول ناقص بودم لچه تشکیل شده بود سه ماهگی سقطش کردم با قرص تو بیمارستان .نفهمیدی علتش چیه شمااا .برج هفت بتام صفر شد الانم بدون آزمایش اقدام کردم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
بتا صفر شد  مول کامل بود .بعد عزیز علائمت چی بود میشه کامل بگی .من مول ناقص بودم لچه تشکیل شده ...

اره صفره

والاه به من دیگه نکفتن ناقص یا کامله ولی برای من گفتن موله بعدش دکتر گف انگاری واس تو جفت تشکیل شده بچه نه بعد علایم کا  رفتپ تو بیمارستان کورتاژ کردم و بعد منظورتو کامل نفهمیدم از علایم چیع ولی ولی حالت تهوع و ویار ولی اونجوری که بادما فک کنم من گهگاهی تب هم میکردم خوندم تو نت از علائمشه بعد والاه علتشو میپرسی من خودم حدس میزنم که شاید من نمیدونستم حامله ام ولی تو اقدام بودم رفتم یه دندونمو جراحی کرد دوتا عصب کشی یه پنج تا ایناشم ترمبم د دگزا هم زده بودم بهد به بار امتحان داشتم معدم شدیدا درد میکرد نمیزاشت بخونم همسرم دید درسم زیادش مونده شربت معده و با لیدوکایین با هم قاطی داد خوردم معوم در حا بی خس شدمن دلیلشو میگفتم ابنا بود ولی دکتر گف نه دلیلی نداره این مول به هیچیم ربطه نداره و بعد شما شاید تو دلت بگی تو تو اقدامی چرا این کارارو کردی اخه همسرم یکم مشکل داشت دکتر گف به این زودیا حاماه نمیشی و اینکه مبگی اللن تو اقدامی تو کمتر از یه سال نمیدونم چه طور دکتر به شما چرا دارو نداده ولی دکتر من گف مولو قبلا شیمی درمانی میکردن دور از جون ولی الان درمانش برای اینکه بچه بعدیش مول نشه کف یه سال قرص ال دی بخور به خاطر اینکه هم نزاره بچه دار شی هم کلا مولو کلا تو برنت از بین مبره سعی کردم خوب راهنماییت کرده باشم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
برا من مول بود ولی نفهمیدم منظورت

عزیزم من باردار بودم ٨هفتگی رفته بودم برای شنیدن صدای قلب بچه گفتن مرده و قلبش از کار افتاده رشدشهم کمتراز نرمال بوده من مجبور به کورتاژ شدم .الان ۲ماه میگذره اما روحیه ام رو کامل از دست دادم دوست دارم زودتر باردارشم اما دکتر تا یکسال قدغن کرده.

خواستم ببینم کسی بوده که چنین مشکلی براش پیش اومده باشه اما بعد کورتاژ تا یکسال صبر نکرده باشه و بارداری موفقی داشته باشه؟؟؟؟

سلام الان بارداری 

نه عزیزم بهمن ماه گذشته تو شکمم مرده بود کورتاژ کردم تو جواب پاتولوژی زده بول مول ناقص یا همون پارتشیال که توی این مورد جنین دارای مشکلات کروموزومیه و نمیتونه رشد کنه نهایتا زنده نمیمونه و سقط میشه اما مول  کامل اینجوری نیست جفت انگوری شکل هست و جنینی اصلا داخل رحم وجود نداره و خود بخود ادم به خونریزی شدید میفته و بعد کورتاژ هم با اندازه گیری بتا باید تحت درمان باشی

عزیزم من باردار بودم ٨هفتگی رفته بودم برای شنیدن صدای قلب بچه گفتن مرده و قلبش از کار افتاده رشدشهم ...

منم دقیقا رفتم سونو برای شنیدن صدای قلبش گف موله 

بعد رفتم کورتاژ۱۲ هفته بودم یه سالمو با قرص ال دی گزروندم 

چند سالته ؟؟

عزیزم بع جای از دست دادن روحیه خودتو تقویت کن

میدونی چیع اگه زود حانله شی امکانش زیاده دوباره مول شه بعد رحمت عادت کنه که مول تولید کنه

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
منم دقیقا رفتم سونو برای شنیدن صدای قلبش گف موله  بعد رفتم کورتاژ۱۲ هفته بودم یه سالمو با قرص ...

وای نگووو من یه سال شده 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه