2777
2789
عنوان

مول ناقص

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 23 پست
وای نگووو من یه سال شده 

خب برو پیش دکترت شرو کن 

فقط قرص ال دی خوردی؟

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
خب برو پیش دکترت شرو کن  فقط قرص ال دی خوردی؟

نه به من نداد چون شوهرم سرد مزاجه زیاد نزدیکی ندارم اون یکی دو بار رد ماهم رعابت میکنم .الانم که این ماه اقدامم

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به من نداد چون شوهرم سرد مزاجه زیاد نزدیکی ندارم اون یکی دو بار رد ماهم رعابت میکنم .الانم که این ...

نه حالا غیر از جلوگیری  قرص ال دی خاصیت درمانی هم داره میگه قبلنت مولو شیمی درمانی میکردن ولی الان با ال دی درمان میکنن من یه سال تموم خوردم الان از اسفندماه طبیعی دارم جلوگیری میکنم تا برم دکتر حالا ۲ سال هم بچه نمیخام

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
نه حالا غیر از جلوگیری  قرص ال دی خاصیت درمانی هم داره میگه قبلنت مولو شیمی درمانی میکردن ولی ا ...

نشنیده بودم شما کجا هستین .من تهرانم دکترمم تو بیمارستان آرشه .من خیلی میترسم شما هم مثل من .یه دوستی مجازی دارم بچه دومشم به دنیا آورد اونم مول بود .بچه اولش اما دومی و سومی سالمن 

نشنیده بودم شما کجا هستین .من تهرانم دکترمم تو بیمارستان آرشه .من خیلی میترسم شما هم مثل من .یه دوست ...

من تبریزم

والاه من ال دی خوردم 

حالا شاید نیاز نبوده دکترت بهت نداده نگران نباش 

اره خیلیا بچه اولشون مول بوده ولی بهدش بچه سالم شده 

بیخیال بابا چند سالته مگه؟

من تبریزم والاه من ال دی خوردم  حالا شاید نیاز نبوده دکترت بهت نداده نگران نباش  اره خی ...

۳۲ شوهرم ۳۷ میخوای بیای تو گروه بارداری و اقدام ما

۳۲ شوهرم ۳۷ میخوای بیای تو گروه بارداری و اقدام ما

بده بیام

من ۲۱ همسرم ۲۸ 

اشکال نداره 

ولی من میخام ۲ سال بعد اقدام کنما

سلام میدونم ازاین تاپیک خیلی گذشته ولی من دوسال پیش بارداری داشتم سونو ان تی گفت بچم کاملا  سالمه برای سونوآنومالی که رفتم گفتن وزنش نسبت به سنش پایینه ولی هیچ مشکلی نداشت نگران شدم بازیه جادیگه سونوکردم گفتن دوزشکمش کمه وفرستادنم امنیوسنتز جواب امنیوسنتزم مول ناقص بود و نهایتا بعدازآمنیو قلبش وایساد بعدازاون یه بارداری دیگه به فاصله ی یکسال بعدش داشتم ولی اونم شش هفته سقط شد والان یکساله که ناباروری دارم 

سلام خانمایی که مول داشتید یه سوال صدای ضربان قلب هم شنیدید؟ من ۹ هفته رفتم سونو قلب صدای ضربان قلب رو شنیدم و نگفت موله تو هیچ کدوم از سونو ها هم نگفت،وقتی سقط شد نتیجه پاتولوژی گفت مول ناقص،ویک ماه بعد سقطم بتام منفی بود....کسی تجربه ی منو داشته؟  باورم نمیشه مول باشه اخه اگه مول بوده باشه چرا صدای قلبشو شنیدم؟ ...