2777
2789
عنوان

بچه گریه عو

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 66 پست
رابطه خودتون تو خونه خوبه مثلا جیغ  و داد زیاد نمیشنوه؟یا فیلم و کارتون خشن نمی بینه؟تو فامیل م ...

وای منو شوهرم انقدر سااااااکتیم

کارتوناشم همش شعره

از خونه ما ارومتر اصلا خونه دیگه ای نیس

حاملگیمم تماما در ارامش بود

هیچکسیو هم نداریم از فامیلا دور برمون

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
میشه بگین بچه تون رنگها رو میشناسه؟ شکلهای مشابه رو تشخیص میده؟

نه رنگ که خیلی زودههههه

شکل مشهبه یعنی چی مثلا؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اصلا رااااااه نمیده دخترم انقدر داد میزنه که اطرافیان فقط ترجیح میدن برن تا ساکت بشه فقط اصلا ...

خب هنوز کوچیک هم هست. بچه ی منم اوایل اینجوری بود ولی الان که آدمها براش تکرار میشن کم کم رابطه برقرار میکنه. شما با افراد مشخصی معاشرت دارین؟ 

کج کلاه خان یارمه
نه رنگ که خیلی زودههههه شکل مشهبه یعنی چی مثلا؟

آخه دیدم اینجا مامانا میگفتن بچه هاشون توی این سن رنگها رو میشناسن. شکلهای مشابه مثل عکس دوتا گاو مشابه که بذاره کنار هم؟

کج کلاه خان یارمه

دختر من ده ماهشه و داره دندون در میاره فقط جیغ میزنه کسی مخصوصا اگه دیر به دیر ببینه نمیزاره دست بهش بزنه ذ.مطمئنی جاییش اذیت نیست .دندون ،یبوست ،گرمای زیاد 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

خب هنوز کوچیک هم هست. بچه ی منم اوایل اینجوری بود ولی الان که آدمها براش تکرار میشن کم کم رابطه برقر ...

نه متاسفانه

ادمهای دور ما اولا خیلی تعدادشون کمه

ثانیا هر بار عوض میشن

فقط دکترش همونه که با دکترشم غش و ضعف میکنه هر بار

آخه دیدم اینجا مامانا میگفتن بچه هاشون توی این سن رنگها رو میشناسن. شکلهای مشابه مثل عکس دوتا گاو مش ...

نه عزیزم رنگ خیلی زوده 

اشکال مشابه رو میتونه تو پازل تشخیص بده اره

این اثن حرف نمیزنه که اسم رنگ رو بگه

مثلا اجزای بدنشو من میگم نشون میده همه رو

دختر من ده ماهشه و داره دندون در میاره فقط جیغ میزنه کسی مخصوصا اگه دیر به دیر ببینه نمیزاره دست بهش ...

نه دندوناش همه در اومدن و سالمه

شاید ما زیادی تنهاییم

این بچه فکر میکنه بقیه غریبه و خطرناکن

نه متاسفانه ادمهای دور ما اولا خیلی تعدادشون کمه ثانیا هر بار عوض میشن فقط دکترش همونه که با دکتر ...

خب ازش چه انتظاری داری واقعا؟ بچه ی منم اونقدر با افرادی که بارهای اول میدید گریه میکرد که ترجیح میدادیم ازشون دورش کنیم ولی خب با تکرارشدن اون آدمها و سعیشون در برقراری ارتباط، کم کم بچه ام آروم شد.

کج کلاه خان یارمه
منم میگم کم کم درست میشه رابطش با بزرگترا 

خدا از دهنتون بشنوه عاصیمون کرده اخه