2777
2789
عنوان

ایادرس بخونم؟

150 بازدید | 18 پست

خانم ها لطفا کامل بخونیدبعد بهم جواب بدید

من چندسال پیش برای کنکورخوندم البته اون زمان مجردبودم.دریه شهری که اصلاامکانات نداشتیم.مشاورنبود.توی مدرسه هم حرفی ازکنکورنبود وهمش حرف خواستگاری وازدواج ومشاور میومد فقط میگفت برید ازدواج کنید.خلاصه من توی یه محیط گنگ بدون کتاب کنکور.واینکه پدرم معلول بود‌.کنکوردادم ورفتم حسابداری نشستم ولی ازش متنفربودم.دلم پرستاری میخواست.ارزوم بود ولی هیچکس نبود بگه تو میتونی همه چیزو عوض کنی.من ازدواج کردم.ولی همیشه حسرت رشته ی پرستاری وامروز رشته ی پزشکی به دلم موند.پارسال باتوجه به اینکه افسردگی شدید گرفته بودم به دلیل احساس پوچ بودنم.با وجود دوتابچه ی کوچیک.بعداز۱۰سال کنکور دادم.ولی قبول نشدم.اولش گریه کردم.همسرم مخالف شدید درس خوندنمه.البته هرکاری میکنم.مخالفه.اگه خیاطی کنم.ترشی درست کنم...وهرکاری میکنم گیرمیده میره روی اعصابم امسال یه سری اتفاقات تو زندگیم افتاد نتونستم درس بخونم تا۳ماه پیش که دوباره شروع کردم.ولی عید تاالان دوباره نا امید شدم میگم بذارم برای سال اینده چون وقتم کمه برای پزشکی.ازطرفی هم میگم بخونم.ولی خیلی افسرده وناامیدم.همسرم هیچ حمایتی منو نمیکنه.وهمش باهام بحث میکنه بخاطر درس خوندن.از طرفی خودمم روحیه ام داغونه وقتی درس نمیخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای عاشقت شدم با این ارادت

ماشالله ادامه بده مطمئنم که میتونی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من۲۹سالمه.عاشق پزشکی هستم.اگه پزشک بشم.پیش خودم میگم من انسانم وخدا منو اشرف مخلوقات افریده.یعنی ممکنه من نتونم؟من همه چیز باید بتونم انجام بدم.به گاماس۲۰پیام دادم.ولی وضعیت مالیمذخوب نیست.اجاره نشینم.دوتابچه ی کوچیکذوخرج وقسط امروز.جرات نمیکنم برای مشاورازهمسرم پول بگیرم.گاماس۲۰میگه ماهی بین۱۰۰تومن تا۲۰۰تومن‌خب واقعاندارم.چیکارکنم

کاش من اراده تورا داشتم منم متاهلم و همه ی شرایط درس خوندنا دارم اما نمیخونم نمیدونم چه مرگمه خیلی تحصیل برام مهم بوده وهست ولی الان تنها کاری که میکنم خوابیدن وگشتن تو اینترنته واقعا از دست خودم عصبانیم.

ولی بهت پیشنهاد میدم برای ارزوهات تاجایی که میتونی تلاش کن که بعدا وقتی به گذشته فکر کردی به خودت مدیون نباشی البته یکی باید این حرفا را به خودم بزنه.

من۲۹سالمه.عاشق پزشکی هستم.اگه پزشک بشم.پیش خودم میگم من انسانم وخدا منو اشرف مخلوقات افریده.یعنی ممک ...

من ۳۵ سالمه امسال کنکور دارم،دوتا پسر دارم 

کتابهارو دوباره خریدم

البته سال ۸۴ فارغالتحصیل شدم  مهندسی

ممنون که موضوع قبلی منو پسندیدی😘

خواهش میکنم.منم مثل شما دوتابچه دارم.ولی الان دلم میخواد یه مشاوری باشه یه کم هلم بده یکی باهام حرف بزنه.بهم انگیزه بده.من اصلا علاقه به رفتن تو بین زنها ونشستن وگپ وگپ الکی ندارم.گوشیمو ساده کردم الانم با گوشیذشوهرم میام اینترنت.ولی دلم میخواد رشد کنم.خسته شدم.همش میگمدخدادانتظارش از من همین بوده.اینجوری که من خاص نیستم.

تو زندگیم دونفر خوارم کردن.یه جاهایی چندسال پیش داشتم موفق میشدم ولی اینها از روی حسادت منو بدجوری زدن زمین.میخام ثابت کنم.دوباره میتونم بلندشم