2789
عنوان

بیاین دردودل

96 بازدید | 9 پست

یه هفته اس گوشیم خراب شده اب رفته 

کلی عکس و فیلم دخترم توش بود دادیم نمایندگی درستش کنن هنوز خبری نشده ازشون خیلی ناراحتم اگه خراب شه تمام فبلم و عکسا میرن

ای کاش در فضای ابری گوگل درایو، عکساتو رهنمون میکردی، تا هر وقت لازم شد، با داشتن ایمیل و رمز عبور، بهشون دست یازی.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دوهفته ست خواهرزادم فوت کرده دارم ازدلتنگی میمیرم😢همش میگم کاش خواب باشه 

بعضی وقتا تانصف شب تو تل بهش پیام میدم منتظرمیشم جواب بده😭

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

ای وای...کلا اصلاااااا به گوشی اعتباری نیست...

مگه این که عکسا و فایلارو تو حافظه ی مجازی مثل drive یا Dropbox یا iCloud بریزید تا با خراب شدن گوشی از بین نرن و با هر دستگاهی بشه با ورود به حساب کاربری تصاویر و فایلارو بازیابی کرد...

یا زود به زود گالری گوشی رو به فلشی چیزی انتقال بدید...

که به نظرم باز حافظه مجازی بهتره...چون فلش و اینا ممکنه گم شه ولی این حافظه ها هیچ وقت از بین نمیره مگه این که خودت پاک کنی

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         
من دوهفته ست خواهرزادم فوت کرده دارم ازدلتنگی میمیرم😢همش میگم کاش خواب باشه  بعضی وقتا تانصف ...

ای وااااای...😭😭😭😭

چطور شده؟!

ای وااااای...😭😭😭😭 چطور شده؟!

مهندس برق بودروکشتی کارمیکرد برق میگیرتش ازدکل کشتی پرت میشه   

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
چن سالش بود ؟خدارحمتش کنه وبه شما صبربده

ممنون

چندروزپیش تولد سی سالگیش بود😢

مهندس برق بودروکشتی کارمیکرد برق میگیرتش ازدکل کشتی پرت میشه    

ای وااااای...😭😭😭

خدا بیامرزتش...

اه...الان خواهرتون چقدرررررررر داغدارن