2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باید گولم بزنه و دروغ بگه؟

اینجوری که تو بهش گیره سه پیچ میدی اگه بهت دروغ نگه عجیبه😐😐😐😐😐

واقعا فک میکنی با این همه حساسیت نشون دادن تو اون میاد بهت میگه واقعا چند نخ سیگار میکشه؟

گفته ۴ نخ که ولش کنی بگی ۴ تا کمه عیب نداره.

کسی که ۵ ساله سیگاریه و به هیچ عنوان هم قبول نمیکنه ترک کنه حداقل روزی هفت ۸ نخ سیگار میکشه.تازه من حداقلش رو گفتم.

{ جانی دپ سابق }
اگه شمام باهاش بکشی مطمئن باش مشوقش میشی و اون بیشتر لذت میبره از کار اشتباهش...اصلا عاقلانه نیست... ...

نمیدونم واقعا به خیلی چیزا فکر کردم....صبر کردن فایده ایی نداشت چون ۲ سال صبر کردم...بحث هم که بی فایدست.دیگه نمیدونم

اینجوری که تو بهش گیره سه پیچ میدی اگه بهت دروغ نگه عجیبه😐😐😐😐😐 واقعا فک میکنی با این همه حساسی ...

من بهش گیر نمیدم!میگم تو این ۲ سال ۲.۳ بار راجع به سیگار حرف زدیم کلا....کجاش گیر دادنه؟

الان یعنی به نظرت بیشتر میکشه؟

من بهش گیر نمیدم!میگم تو این ۲ سال ۲.۳ بار راجع به سیگار حرف زدیم کلا....کجاش گیر دادنه؟ الان یعنی ...

صد در صد. ولی بیخیال شو فک نکنم بتونی کاری کنی چون مستقیم بهت گفته نمیخوام ترک کنم.

{ جانی دپ سابق }
نمیدونم واقعا به خیلی چیزا فکر کردم....صبر کردن فایده ایی نداشت چون ۲ سال صبر کردم...بحث هم که بی فا ...

سیگار مسئله پیچیده ای نیست که بخاد داستان درست بشه ‌‌..سعی کن از مشاور کمک بگیری...عوارضش رو ...جنبه عمومیش رو که دید دیگران نسبت بهت عوض میشه و...توضیح بده

سیگار مسئله پیچیده ای نیست که بخاد داستان درست بشه ‌‌..سعی کن از مشاور کمک بگیری...عوارضش رو ...جنبه ...

قبلا خانواده خودش نمیدونستن همش میگفتم اگه مامانت بفهمه چی!میگفت نمیفهمه...فکر کنم مامانش میدونه و چیزی نگفته....بهش میگم دوس ندارم خانوادم بفهمن...میگه نمیفهمن 

یعکی هیچ راهی نداره!

من راهی به ذهنم نمیرسه. برو پیش مشاور شاید بتونه راهنماییت کنه.واسه اینکه سیگارو ازش بگیری باید یه جایگزین بهش بدی تا وقتی جایگزین مناسبی برای سیگار پیدا نکنه سیگارو ترک نمیکنه.

{ جانی دپ سابق }

[QUOTE=87401767]قبلا خانواده خودش نمیدونستن همش میگفتم اگه مامانت بفهمه چی!میگفت نمیفهمه...فکر کنم مامانش میدونه و ب           بهترین راه مشاوره ب نظرم اونا خیلی بهتر بهتون کمک میکنن...چون تجربه اینطور افرادی رو دارن

ببین هر چه قدر براش سخت بگیری مخفی میکنه ازت خودش بهت گفته نمیخاد ترک کنه ادم باید خودش بخاد تا ترک کنه ... اینو در نظر داشته باش که سیگار ارومش میکنه و درکش کن ولی ازش بخاه به خاطر تو کمتر کنه یا جلوی تو اصلا نکشه یا تعداد سیگار هارو بیاره پایین کم کم بدون اینکه متوجه شه ترکش بده 

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹

خیلی تحقیق کردم،بعضی مشاورا میگن صحبت کنید تا حل بشه،بعضی ها میگن مهر و محبتو بیشتر کنید.من جفتشو انجام دادم...اما مستقیم بهم گفت ترک نمیکنم..نمیدونم الان باش مثل قبل رفتار کنم یا سر سنگین باشم یا قهر کنم...اصلا هیچ فکری به ذهنم نمیرسه