2777
2789
عنوان

سیگار

912 بازدید | 49 پست

سلام دوستان.من مدت طولانییه که میام تو نی نی سایت فقط تاپیک ها و نظرات رو میخونم،امشب تصمیم گرفتم عضو شم و مشکلم رو بنویسم.....من با پسری دوست هستم،البته اینکه میگم دوست بد برداشت نکنید ما واقعا عاشق همیم از بچگی و الان ۲.۳ ساله که تونستیم با هم باشیم.اون واقعا عاشقمه منم همینطور،سطح اقتصادی اون کمی از من پایینتره و وقتی بچه بوده پدرشو از دست داده به خاطر همین مشکلات زیادی رو از سنین کم تحمل کرده،مثلا وقتی مدرسش تموم شد به خاطر مسایل مالی نتونست بره دانشگاه با اینکه خودش از ۱۸ سالگی میرفت سر کار....اما وقتی خلاصه ما به هم رسیدیم اون خیلی کارا به خاطر من کرد،به خاطر شرایطی که داشت خیلی عصبی بود اما تو این ۲ سال واقعا خوب شده،خیلی آروم شده.امسال رفت دانشگاه...به خاطر اینکه من خوشم نمیومد قلیون و سیگار رو گذاشت کنار و خیلی کم شاید هر ۳.۴ ماه یکبار بخواد بخوره....قضیه مارو به کل خانوادش گفته و همش میگه من صد در صد تلاشمو میکنم و تورو واسه ازدواج میخوام....منم بهش اعتماد کامل دارم اما حالا موضوعی که اذییتم میکنه اینه که سیگار میکشه،یه مدت چون ناراحت میشدم میگفت نمیکشم،الان میگه نمیخوام بهت دروغ بگم،میکشم و نمیتونم ترکش کنم چون خیلی سخته...خیلی باهاش حرف زدم تهش گفت نمیخوام ترک کنم منو درکم کن،ولی من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام....من دختریم که تاحالا لب به سیگار یا مشروب نزدم اونم میدونه،،تصمیم گرفتم وقتی باهاش رفتم بیرون جلوش برم سیگار بخرم و کنارش بکشم...شاید یکم به خودش بیاد...به نظرتون جواب میده؟میخوام یکم شوکه بشه.....اگر تجربه ای دارید بگید لطفا،من واقعا عاشقشم و دلم میخواد که ترک کنه...روزی ۴ تا دونه میکشه.به نظرتون کارم جواب میده؟اگر نه چیکار کنم؟

نه من خودم مردم و سیگاری بودم

اینطوری بدتر میشه

کار به مخفی کاری میکشه

اولا سیگار چیزی نیست در ثانی بهش فرصت بده بعدها بچه اومد وسط ناچاره بزاره کنار

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
نه من خودم مردم و سیگاری بودم اینطوری بدتر میشه کار به مخفی کاری میکشه اولا سیگار چیزی نیست در ثا ...

یعنی یک انسان رو بدبخت کنه و به وجودش بیاره تا شاااید وجودش باعث ترک سیگار بشه؟

بچه که ادم برفی یا عروسک نیست یه انسانه .

{ جانی دپ سابق }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خودم مردم و سیگاری بودم اینطوری بدتر میشه کار به مخفی کاری میکشه اولا سیگار چیزی نیست در ثا ...

سلام.ما تازه ۲۳ سالمونه تا شرایط اوکی بشه و بخوایم ازدواج کنیم اون میمیره انقدر سیگار بکشه که!برای من خیلی مهمه این قضیه،اگر خانوادم بفهمن سیگار میکشه ممکنه مخالفت کنن،و اینکه خودم اصلا دوست ندارم سیگار بکشه،وقتایی که میخواد بیاد پیش من نمیکشه چون میدونه حساسم..ازش پرسیدم دلیل سیگار کشیدنت چیه!گفت من خیلی مشکلات داشتم قبل تو اما الان دلیلی نداره

یعنی یک انسان رو بدبخت کنه و به وجودش بیاره تا شاااید وجودش باعث ترک سیگار بشه؟ بچه که ادم برفی یا ...

بابا سیگار چیزی نیست که

از لحاظ روانشناسی جلویسکته زودهنگام رو.میگیره تازه

اکثر پزشکها میکشن

البته روزی یکی یا دو نخ

اونکه بده روزی ده بیست نخ میکشه و.همیشه بوی بد سیگار میده

تا ترک نکرده باهاش ازدواج نکن. همین سیگار کم کم میرسه به مواد و خیلی چیزای دیگه. مشروب هم عوارض زیادی داره. دراینده هم روی بچت تاثیر میزاره اثرات مشروبی که پدرش خورده. 

{ جانی دپ سابق }
یعنی یک انسان رو بدبخت کنه و به وجودش بیاره تا شاااید وجودش باعث ترک سیگار بشه؟ بچه که ادم برفی یا ...

اصلا این کار رو نمیکنم...من واقعا عاشقشم و دلم نمیخواد به خاطر این موضوع باهاش بهم بزنم اما واقعا نمیدونم باید چکار کنم

تا ترک نکرده باهاش ازدواج نکن. همین سیگار کم کم میرسه به مواد و خیلی چیزای دیگه. مشروب هم عوارض زیاد ...

الان اصلا بحث من ازدواج نیست،چون ما تا همه چیمون اوکی بشه حداقل ۵ سال زمان میبره،من یه راه حل واسه الانش میخوام....همین الان هم ۵ ساله که میکشه،از وقتی پدرش مریض شد

سلام.ما تازه ۲۳ سالمونه تا شرایط اوکی بشه و بخوایم ازدواج کنیم اون میمیره انقدر سیگار بکشه که! ...

پس ترک میکنه

کمکش کن

ولی از راهششش

پس ترک میکنه کمکش کن ولی از راهششش

چیکار باید بکنم؟بهش گفتم میخوای ترک کنی گفت نه!البته خیلی مغروره،میگفت نمیخوام فعلا ترک کنم.نمیتونم.گفتم میتونی هر چقدرم سخت باشه اما عصبانی شد

الان اصلا بحث من ازدواج نیست،چون ما تا همه چیمون اوکی بشه حداقل ۵ سال زمان میبره،من یه راه حل ...

ترک سیگار راحت نیست. شاید بتونه موقت ترک کنه واسه یه مدت کوتاه اما باز میره سمتش.سیگار جوریه که اگه قبلا عادت کرده باشی به کشیدنش و بعد ترک کرده باشی با کوچکترین اعصاب خوردی و دغدغه فکری که داشته باشی دوباره ناخداگاه بهش پناه میبری. حتی ادم هایی که سیگاری نیستن موقع سختی و مشکلات روحی به سیگار فکر میکنن چه برسه ایشون.

سعی کن کنارش باشی باهاش همراه باشی شاید تونست ترک کنه.

{ جانی دپ سابق }
یه آدم باسیگارکشیدن بدبخت نمیشه دوست عزیز

من از اول از پسرای سیگاری خوشم نمیومد،چون عاشقشم خیلی چیزارو نادیده میگیرم،چون میدونم اونم عاشقمه...اما با سیگار کشیدن نمیتونم کنار بیام اونم میگه این بارو درکم کن،بهم گفت نمیتونم ترک کنم درک کن......من نمیفهمم چیو باید درک کنم

ترک سیگار راحت نیست. شاید بتونه موقت ترک کنه واسه یه مدت کوتاه اما باز میره سمتش.سیگار جوریه که اگه ...

بخدا من خیلی باهاش خوبم،بعضی اوقات میگه چقدر لوسم میکنی!باش حرف زدم حالم بد شد اون عصبانی سد....تصمیم گرفتم منم سیگار بکشم شاید یکم به خودش بیاد