2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 49 پست
ببین عزیزم الان خودش نمیخواد ترکش کنه.پس اصرار کردن بی فایدست.بهش فرصت بده ضمنا یجوری باش که مجبور ب ...

تو این ۲ سال هم اینکارو کردم،شاید کلا ۲.۳ بار بحث کردیم راجع به سیگار....یبار گریه کردم گفت بخدا دیگه نمیکشم اما میدونستم میکشه،اما فکر میکنم میخواست ترک کنه و نتونست

بخدا من خیلی باهاش خوبم،بعضی اوقات میگه چقدر لوسم میکنی!باش حرف زدم حالم بد شد اون عصبانی سد....تصمی ...

اینجوری فقط خودت رو هم درگیر سیگار میکنی و سیگاری میشی😐

سیگار الان واسه اون مثل اب اشامیدنیه. اگه کسی بهت بگه وقتی تشنت شد اب نخور قبول میکنی؟

{ جانی دپ سابق }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری فقط خودت رو هم درگیر سیگار میکنی و سیگاری میشی😐 سیگار الان واسه اون مثل اب اشامیدنیه. اگه ...

پس باید چکار کنم؟من اگه کاری نکنم هم که اون ادامه میده 

تو این ۲ سال هم اینکارو کردم،شاید کلا ۲.۳ بار بحث کردیم راجع به سیگار....یبار گریه کردم گفت بخدا دیگ ...

مشروب خوردن خیلی خیلی بدتر از سیگار کشیدنه. عجیبه که چرا تو گیر دادی به سیگار ولی به مشروب خوردنش گیر نمیدی☹

{ جانی دپ سابق }
گفتم که گلم الان خودش بنا به دلایلی که داره نمیخواد ترک کنه پس مقابله به مثل نکن وبزار باهات راحت با ...

اوکی من کاری نمیکنم و حرفی هم نمیزنم فقط تو تنهاییم غصه میخورم.ولی اینجوری خوب میشه؟خودش میزاره کنار؟

پس باید چکار کنم؟من اگه کاری نکنم هم که اون ادامه میده 

من ادم میشناسم الان ۸۰ سالشه هنو سیگار میکشه هیچیش هم نشده. تو داری سخت میگیری.حالا اگه مثل من الرژی داشتی به بوی دود حرفی.

مشروب خوردنش رو ترکش بده مغزش کرم میزنه میپوکه. همه سلول های بدنش معیوب میشه کم کم. مخصوصا مشروب هایی که تو ایرانه که ۹۹ درصدش از ادرار تشکیل شده😑😑😑😑

{ جانی دپ سابق }
مشروب خوردن خیلی خیلی بدتر از سیگار کشیدنه. عجیبه که چرا تو گیر دادی به سیگار ولی به مشروب خوردنش گی ...

اون طور نیست که بخواد مشروب بخوره.شاید ماهی یکبار یا هر ۲ ماه یبار

الان اصلا بحث من ازدواج نیست،چون ما تا همه چیمون اوکی بشه حداقل ۵ سال زمان میبره،من یه راه حل ...

چی کار به سیگارش داری؟بچه بازی هم در نیار که بخوای جلوش بکشی.سخت بگیری،ا زت پنهون میکمه

اون طور نیست که بخواد مشروب بخوره.شاید ماهی یکبار یا هر ۲ ماه یبار

ماهی یبار خیلی زیاده. اکثر کسایی که مشروب میخورن سال به سال تو عروسیا و جمع های خانوادگی میخورن فقط. ماهی یبار خودش یجور اعتیاده.

{ جانی دپ سابق }
من ادم میشناسم الان ۸۰ سالشه هنو سیگار میکشه هیچیش هم نشده. تو داری سخت میگیری.حالا اگه مثل من الرژی ...

الرژی ندارم اما بدم میاد از بوی سیگار ازینکه گاهی اوقات ریشش بوی سیگار میده،خیلی اذییت میشم.روزی ۴ نخ سیگار میکشه اما مشروب رو همش نمیخوره.بخوره یا نخوره هم زیاد مهم نیست واسش