rahaaaaa23 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1603 عنوان دنبالچم😐 118 بازدید | 5 پست ی هفته پیش حالم بد شد رفتم دکتر واسم آرامبخشو سرمو اینا نوشت بعد اون منشیش اومد بزنه کلی استرس داش😓😓😓 اول آمپول باسنیو داش میزد گف این آمپول روغنیه خیلی درد دارها😓 ی استرسی بمنم وارد کرد خلاصه این سوزنو ک فرو کرد اولش گفتم این ک درد نداش😀 یهو ک داش خالی میکرد چشام سیاهی رف خلاصه من جیغ اون جیغ ک خانوم دادنزن😐.خلاصه اومد سرم بزنه ینی انققققد کوبببیییید رو دستم انقد الکل هی زد هی زد آخرشم ک سرمو زد گف نشتی داره🤕🤕🤕🤕اگ دردت گرف بد درمیارم ۲باره میزنم😐این رف رگ دستم ورم کرد نشتش انگا دیگ داش زیاد میشد😓.اومد کند بابدختی اون دستمو زدم.هنوزم ک ی هفته گذشته هم دستام کمبوده هم دنبالچم درد میکنه😭😭😭😭 دلم میخاد بزنگم به دکترش بگم ولی ی حسی میگ نکن🤕 1398/01/30 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaaa23 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1603 یه سکانسِ فیلم ترسناک، قشنگ ازین یه تیکه میشه ساخت😐 😐
تبرک عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 6376 بنظرم زنگ بزن وبرونشون بده جون مردم بازیچه دست اینانیس تازه چقدرهم هزینه کردینانقدرسکوت کردین که دکتراومنشیاچشون سواستفاده میکنن اونم چه هزینه های هنگفتی میشه 🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
rahaaaaa23 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1603 بنظرم زنگ بزن وبرونشون بده جون مردم بازیچه دست اینانیس تازه چقدرهم هزینه کردین انقدرسکوت کردین که د ... دکترش دکتر خونوادگی ماس خیلی خوبه منشیشو تازه عوض کرد😕 میگم مثلا نون بری نکنم🤔
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 دنبالچه که وسطه بین دو با س نمگه امپول رو وسط زده!؟؟؟ از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد