2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😐😐

120 بازدید | 14 پست

سلام اجی های گلم

من هفته پیش اخر هفتش 

(خیلی معذرت میخوام...واقعا ببخشید)بیرون رویی گرفتم ولی خوب شدم

و دیشب دوباره یهویی اخرشب دوباره همون مشکلو پیدا کردم😕😐

البته الان خوبم ولی احساس میکنم تب کردم دستام سرده ولی صورتم داغه داغه

چیکار کنم؟؟؟هفته پیش که اینجوری نبودم یعنی تب نکردم 😐

لطفا کمکم کنین کسی رو ندارم که راهنماییم کنه متاسفانه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

عزیزم من متوجه نشدم 

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو بیمارستان،سرماخوردی،بدنت هم عفونت داره،تا شب بدتر میشی

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

هفته پیش چی گرفتین .بیرون رویی چی؟منطورم ینی چیه .کلا فقط تب کردن و نکردن رو متوجه شدم

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
هفته پیش چی گرفتین .بیرون رویی چی؟منطورم ینی چیه .کلا فقط تب کردن و نکردن رو متوجه شدم

منظورم هفته پیش (معذرت میخوام خجالت میکشم بگم) شکمم بهم خورد اسهال گرفتم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

اگه یکم دمای بدنت بالاس مشکلی نیس .اما اگه زیاد بالا هست و هنوز اون مشکل رو داری ینی هردو با هم خوب نیس و باید بری دکتر

سعی کن غذاهایی نخوری که بدتر بشی .و مایعات هم زیاد بخور