paniziii مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 263 عنوان اگه کسی میدونه لطفا جواب بده خیلی مهمه 90 بازدید | 9 پست امروز روز ۱۹ پریودمه کیت گذاشتم دوخطش پررنگ شد ولی هیچ علائمی ندارم حتی ترشح هم ندارم بنظرتون روز تخمک گذاریمه واقعا یا اینکه الکین کیت ها؟؟دورهای پریودم ۳۰ ۳۱ بعضی وقتام ۳۴ روزه خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗 1398/01/30 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paniziii مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 263 دیروز و پریروز هم از کیت استفاده کردی؟؟ اره استفاده کردم الان چهار پنج روزه ک استفاده کردم همش کمرنگ میشد ولی امروز پررنگ شده چون هیچ علائمی ندارم شک دارم ک درست باشه روز ۱۶ پریودم کیت گذاشتم کم رنگ شد ولی مثل درد پریود داشنم نمیدونم اون روز بوده روز تخمک گذاریم یا امروز ک کیت مثبت شد؟؟ خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗
paniziii مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 263 میشه تخمک گذاری بدون هیچ علائمی باشه؟؟ خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3522 اره استفاده کردم الان چهار پنج روزه ک استفاده کردم همش کمرنگ میشد ولی امروز پررنگ شده چون هیچ ... من خودمم دوره هام ۳۰ ۳۱ روزس تخمک گذاریم روز ۱۶ پری بود و باردار شدم از همین کیت ها هم استفاده کردم 😍عاشقتم که😍
paniziii مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 263 من خودمم دوره هام ۳۰ ۳۱ روزس تخمک گذاریم روز ۱۶ پری بود و باردار شدم از همین کیت ها هم استفاده کردم یعنی این کیت ها مثبت شد واستون؟؟ ببخشید بچتون چی شد روز تخمک گذاری اقدام کردین؟؟ خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3522 یعنی این کیت ها مثبت شد واستون؟؟ ببخشید بچتون چی شد روز تخمک گذاری اقدام کردین؟؟ اره مثبت شد دو تا خط پرنگ شد میخواستم دختر شه شب بعدش اقدام کردم . واقعا هم دختر شد 😍عاشقتم که😍
paniziii مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 263 اره مثبت شد دو تا خط پرنگ شد میخواستم دختر شه شب بعدش اقدام کردم . واقعا هم دختر شد بسلامتی خداروشکر اونی میخواستین خدا بهتون داد شرمنده اینقد سوال میپرسم علائم هم داشتین روزی ک تست مثبت شد؟؟ خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3522 بسلامتی خداروشکر اونی میخواستین خدا بهتون داد شرمنده اینقد سوال میپرسم علائم هم داشتین روزی ک تست مث ... فقط تخمدانم و دور نافم تیر میکشید همین 😍عاشقتم که😍