hamsaramtajsaram مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست میخوام برم عروسی کلی کاردارمبهم بگین شما جای من بودین اول چکارمیکردین؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/01/30 | 10:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 کو تا شب خواهر😂دوساعت مونده به رفتن یه دوش بگیر یه سشوار یکمم ارایش تموم شد رفت آره واقعا کو تاشب😀😀😀 خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 😁😁😁خوش بگذره بهت عزیزم همچنین به توگلم😚😚😚 خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3518 عروسی خواهرشوهر اصلا اسمش که میاد استرس تمام وجودمو دربرمیگیره خخخخخخخ 😍عاشقتم که😍
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40497 چقدر خونسرد 😃خوشبحالت من اگه بودم از شب قبل خوابم نمیبرد چرا اخه😂😂😂فامیل نزدیکو که میره ادم ارایشگاه فامیل دورم یه ارایش ساده بسه دیگه.من عروسی خودمم استرس نداشتم چه برسه عروسی بقیه
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 باید دخترموحمام کنم خودم هم حمام کامل دارم لباساروآماده کنم اتو بزنم کمی هم ابروهای شوهرم رومرتب کنم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
سیمین_ناز عضویت: 1394/07/27 تعداد پست: 1546 چرا اخه😂😂😂فامیل نزدیکو که میره ادم ارایشگاه فامیل دورم یه ارایش ساده بسه دیگه.من عروسی خودمم استر ... کلا استرسی هستم 😤😤همه چی باید پرفکت باشه اگرنه خوابم نمیبره السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 چرا اخه😂😂😂فامیل نزدیکو که میره ادم ارایشگاه فامیل دورم یه ارایش ساده بسه دیگه.من عروسی خودمم استر ... خوشبحالت من اونقدر که واسه عروسی دیگران استرس میگرم واسه عروسی خودم نگرفتم کلا درحدصفر بود استرسم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 کلا استرسی هستم 😤😤همه چی باید پرفکت باشه اگرنه خوابم نمیبره فکرمیکنم بهش گلاب به روتون اسهال میشم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
سیمین_ناز عضویت: 1394/07/27 تعداد پست: 1546 فکرمیکنم بهش گلاب به روتون اسهال میشم 😂😂😂😂چرا آخه السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 😂😂😂😂چرا آخه عروسی خواهرشوهرمه منم تنها زن داداش خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی