2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست
من اگه خیلی نزدیک باشه از،صبح به فکرم ولی اگه دور باشه همون عصر شروع میکنم 

من عروسی خواهر زنداداشم که میشه نوه ی عمه ی مامانم و نوه ی عموی مامانم😥😥خیلی نسبت تو در تویی هستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ناهارو درست کردم خخخ انگیزه ندارم خواهر

ماصبحونه هم نخوردیم

شوهرجان ودخترم خوابن منم از۸صبحه اینجام😊😊😊😊

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

من همیشه یه هفته قبل رنگ موهامو میذارم،حالا شما الان بزار بعد لباساتو آماده کن،صورت تو اصلاح یا شیو کن،خونه رو جمع و جور کن تا داره رنگ میگیره یه ربع آخر رنگ ابروتم بزار فقط دورشو چرب کن ملتهب نشه،صبحانه رو بخور،دوش بگیر،موهاتو خشک شد رختکن با یه کش آروم ببند،تا عصر که میک آپتو انجام بدی و لباس بپوشی

من عروسی خواهر زنداداشم که میشه نوه ی عمه ی مامانم و نوه ی عموی مامانم😥😥خیلی نسبت تو در تویی هستش

من خواهرشوهرمه.تو ول کن همون موقع آماده شو وقتی فکرکردم به نسبتتون سرم گیج رفت

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
خب فقط دوش بگیر آهنگ بذار لباساتو چک کن اگه اتو بخواد اتو کن کفشات و تمیز کن شیو بدن ناخنات سوهان کش ...

آهنگ روخوب اومدی چندروزه میخوام آهنگ شاد پلی کنم برقصم فرصتش فراهم نیست

مگه شب نمیخوای بری از الان که زوده به فکرشی

عروسی خواهرشوهر اصلا اسمش که میاد استرس تمام وجودمو دربرمیگیره

پسر و همسر منم خوابن صبحونه نخوردن بگیر ظهر بخواب یه کم پوستت خوب باشه 😅😅😅

خواب دیگه بسه همینجوریشم کارام مونده توبجای منم استراحت کن