2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام واسه مژه

81 بازدید | 6 پست

سلام  ‌ من مژه هام مشکی و پر هست اما کوتاهه و رو با بالا نیست میخوام کاری براشون بکنم . نمیخوام بکارم چون بعد از دوسه هفته نامرتب میشه و میریزه. لیفت و کراتین و لمینت و کلا از این چیزا میخوام نمیدونم کدومشون رو باید انجام بدم اصلا فرق دارن یا همه اسمهای مختلف یک کارن؟ ماندگاری اثر کدوم روش طولانی ترین هست و قشنگ تره؟

از نظرم لیفت و لمینت خوب نیستش چون بعد 2 ماه مژه هات میشه حالت عادیش و معلومم نیستش ک موادش خوب باشه اونم توی ایران 

روغن فندق هم برای مژه خیلی خوب هستش شبا بزن به ریشه مژه هات من نزدیک یه ساله استفاده میکنم هیچی مژه نداشتم الان هم دراوردم هم قدشون بلند شده 

محلول سریتا هم برای رشد مژه عالیه 

از نظرم لیفت و لمینت خوب نیستش چون بعد 2 ماه مژه هات میشه حالت عادیش و معلومم نیستش ک موادش خوب باشه ...

اره سریتا رو شنیدم میگن خوبه ولی. میگن بعد قطع مصرف مژه میریزه. آخه دلم یه تغییر سریع میخواد واسه روغن زدن صبر میخواد تا اثرش دیده بشه خواهری . ولی سریتا را پیگیری میکنم . ممنونم از توجه و پاسخت گلم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سریتا رو شنیدم میگن خوبه ولی. میگن بعد قطع مصرف مژه میریزه. آخه دلم یه تغییر سریع میخواد واسه رو ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

مامان منم سریتا میزنه ولی حواست باشه یهو نباید قطع کنی که ریزش پیدا کنی مثلا هر روز میزنی بکنش هفته ای سه بار بعد یه بار اینطوری ریزش نمیگیری 

😙😙😙😙😙😙

خواهش میکنم عزیزدلم  مامان منم سریتا میزنه ولی حواست باشه یهو نباید قطع کنی که ریزش پیدا کنی م ...

ممنون حتما میرم سریتا رو میگیرم . ظاهرا همون بیشتر بکار من میاد