2777
2789
عنوان

فلوکستین

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 53 پست

[QUOTE=87315452]من چند سال پیش میخوردم خیلی خوب بود فقط یه بدی داشت تو رابطه نمیتونستم به ارگاسم برسم[/QUOT 

ارگاسم رو نمیدوتم. ولی کلا رومیل جنسی اثر منفی داره . مخصوصا تو اقایون بیشتر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها چجوري مصرف ميكنيد خوبه منم استفاده كنم ؟؟روزي يدونه 

من یدونه میخورم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
فقط واس افسردگی نیس بچه ها آرام بخشه. ضد استرس و تپش قلب بالا

من بهش میگفتم قرص کارکن😅اخه وقتی مصرف میکردم خیلی دوس داشتم کارای خونه رو انجام بدم😂😂😂😂😂

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
منم یه مدت استفاده کردم.مشکلی هم نداشتم.روزی یکی بعد ناهار

خواب الودت نمیکرد سر ظهر؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
افسردگی مال من یکم شدیده  نزدیک به دو قطبیه پانیکم دارم نمیدونم چرا اینو داده بهم

خوب لابد دکتر این جوری تشخیص داده. بخورید شاید با همیندید. من راضی بودم از ین دارو

خوب لابد دکتر این جوری تشخیص داده. بخورید شاید با همیندید. من راضی بودم از ین دارو

خدا کنه اثر مثبت بذاره روم من خیلی خستم از این جریان بالای ۱۰ ساله که گرفتار این بیماری هستم و داروها جواب ندادن تا الان

من بهش میگفتم قرص کارکن😅اخه وقتی مصرف میکردم خیلی دوس داشتم کارای خونه رو انجام بدم😂😂😂😂😂

چ باحال😂😂😂

شاعر در وصف من میگه :زندگی در دل چشمان تو کندو زده است، طعم شیرین عسل با تو چشیدن دارد🙃بله اینجوریاس😎
 من یه‌مدت تا میرفتم بیرون دستشوییم میگرفت.دکتر گفت ذهنت خرابه:))) اینو داد بهم ،بهتر شدم

منم همین طورم خخخ

فلوکسیتین تو اکثر افراد خوای الودگی داره. درصد کمی بیخوابی. برای من بیوابی میاورد. دکتر گفت صبحمصر ...

مرسی از کمکت