2777
2789
عنوان

فلوکستین

3601 بازدید | 53 پست

بچه ها کسی هستش فلوکستین بخوره؟ حالش بهتر شده با این دارو ؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال پیش میخوردم خیلی خوب بود

فقط یه بدی داشت تو رابطه نمیتونستم به ارگاسم برسم

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
فعلا ۳ روز میخورم 

منم تازه شروع کردم

خواب الوده نمیشی؟ اثری کرده یا نه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

من سالها پیش یک جم افسردکی داشتم خوردم.

برای افسردی های خفیف و وسواسفکری دارو خوبیه.

اشتها رو هم تاحدودی کم میکنه.

و از همه تر وابستگی ایجاد نمیشه بهش. چون اکثر داروهای اعصاب ابستگی دارند اما فلوکسیتنه نه.

عوارض جانبی کمی داره

من چند سال پیش میخوردم خیلی خوب بود فقط یه بدی داشت تو رابطه نمیتونستم به ارگاسم برسم

جدی؟ به ارگاسم مربوط میشه؟ شکر که زنم و معلوم نمیکنه اگه مرد بودم خیلی ضایع بود

جدی؟ به ارگاسم مربوط میشه؟ شکر که زنم و معلوم نمیکنه اگه مرد بودم خیلی ضایع بود

من از دکتر پرسیدم گفت به خاطر مصرف این قرصه منم دیگه نخوردمش

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
من سالها پیش یک جم افسردکی داشتم خوردم. برای افسردی های خفیف و وسواسفکری دارو خوبیه. اشتها رو هم ت ...

افسردگی مال من یکم شدیده 

نزدیک به دو قطبیه

پانیکم دارم

نمیدونم چرا اینو داده بهم