2777
2789
عنوان

بیمارستان البرز کرج

192 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی میدونه ماما خصوصی داره یا ن واسه زایمان طبیعی

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

کسی نرفته ایا خبر نداره کرجی های عزیز

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی خصوصی بری ؟ بیمارستان تخت جمشید عالیه 

ن ۵ملیون پول میخاد با این اوضاع مالی

من نرفتم شرمنده دوست عزیز میخای زنگ بزن از بیمارستان تحقیق کن

اره رفتم باید بپریم مرسی

نمیتونی خصوصی بری ؟ بیمارستان تخت جمشید عالیه 

شما مگه زایمان کردی اونجا طبیعی

https://www.ninisite.com/user/f3ead139-4ffe-4fa3-ae58-9f6732d01cd6/مامان-آوینا-خانوم1

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!