2821
2789
عنوان

مگه نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 56 پست
گاهی وقتها بچه ها چیزهایی رو میخوان و برای بدست اوردنش اصرار دارن اما پدر و مادر چون به اینکه براشون ...

با همین حرفا خودمو اروم میکنم میگم شاید وضعیت اقتصادیمون بده خدا میخواد یه زمان خوب بهم نی نی بده که کیف کنم ولی کنایه ها پچ پچ کردنا نگاه ها ادمو خورد میکنن

پرتقال شیرین من بیا تو دل مامان عزیزم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ددوس دارم خودم باردار بشم

برادر من ۱۷ ساله ازدواج کرده و باردار نشد ؛هیچ کدوم از راه ها هم جواب نداد حتی رحم اجاره ای ،الان به نظر من بهترین مدل بچه دارشدنو داره میره ،اقدام کردن از پرورشگاه بچه بیارن و البته کلی دوندگی کردن ؛الانم هممون منتظریم که کوچولوی دوست داشتنی به جمعمون اضافه بشه ؛و اصلا هم اهمیتی نداره که از خون و گوشت خودمون هست یا نه ؛این بچه ها هم حق زندگی کردن دارن 

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
وقتی که کلی حرف و کنایه از این و اون شنید ی خورد شدی چه فایده داره بشنوه

وقتي دنيا واست بشه جهنم ديگه بشنوه هم به درد نميخوره ،راستي خدا گوش داره؟؟؟؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
منم دعا کن😢💔

به روی چشم عزیزم حتما دعا میکنم و امیدوارم خدا به حق دل شکسته خانم فاطمه زهرا (س) حاجت شما رو هم به زودی به خیر و خوشی بده

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
اره سه ساله هرکاری که بگی کردم ولی نشد که نشد

عزیزم منم سه ساله منتظرم ولی به رحمت خدا ایمان دارم

خدا بنده هاشو امتحان میکنه 

راضی باش به رضایتش ، مگه آدم بچه میخواد که چیکارش کنه؟ با بچه یا بدون بچه آخرش باید تنهایی بریم جواب پس بدیم ... بچه دار شدن فقط یکی از نعمت هایی هست که ما دوست داریم سهم داشته باشیم ازش  ، بچه هم در نهایت مال خود خداست هر وقت بخواد میده هر وقت بخواد پس میگیره ، مهم اینه خدا از خود ما راضی باشه 

ان شاالله که خدا لایق بدونه و از لطف و کرمش به ما هم نی نی ببخشه که بتونیم از پس مسئولیت هاش بر بیایم و در نهایت یه فرزند سالم و صالح تحویل جامعه بدیم که برامون دعای خیر کنن

... 🌱
با همین حرفا خودمو اروم میکنم میگم شاید وضعیت اقتصادیمون بده خدا میخواد یه زمان خوب بهم نی نی بده که ...

بی خیال حرف مردم ۳سال که چیزی نیست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
كي گفته جواب ميده ؟؟؟!!!كي جواب ميده؟؟؟!!!وقتي ديگه لازمش نداري يا حتي فراموشش كردي وقتي كه به دردتم ...

یه جا خوندم از قبل ابزارو امکانات زندگیو توی دنیا داده عقلو حس و ... و زندگی اینکه بگیم چرا نمیدی باز و سر هرچی پای خدارو باز کنیم درست نیست .اینجا دنیاست ما بهشت نیستیم

توی عشقو عاشقی یکی یه هفته ای ب عشقش میرسه یکی بعد هفت سال یکی بعد بیست سی سال

توی بچه دار شدن یکی ناخواسته یکی  بعد نه ماه یکی بعد پنج سال یکی بعد سی سال 

توی کارو کاسبی همینطور 

یکی زود ب پول میرسه یکی دیر دیر 

اینجا دنیاست 

مشکل توی زندگی نباشه باید تعجب کنیم و قطعا اون روز ادم مرده.

منم خیلی با این جریان درگیرم

توی تاپیکام نوشتم همه چیو ول کردم اما دارم ب این نتیجه میرسم دیگه شورشو دراوردم از بس  اینجا رو با خصوصیات بهشت مقایسه کردم

بهشتی باشه یا نباشه

فقط مقایسه کردن این خراب شده باهاش 

زندگیو زهر میکنه عشقم

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

انقدر نا امید نباش ، از لحظاتت لذت ببر

اتفاقا بچه داری همش مسئولیته 

حالا که توفیق اجباری هست که این مسئولیت چند سالی عقب بیفته از لحظاتت استفاده کن ، یه مادر شاد و قوی خیلی موفق تر از یه مادر ضعیف با روحیه شکننده س 😊

تو تلاشتو بکن هر وقت خدا صلاح بدونه میده

... 🌱
با همین حرفا خودمو اروم میکنم میگم شاید وضعیت اقتصادیمون بده خدا میخواد یه زمان خوب بهم نی نی بده که ...

متاسفانه من خودم هم به حرفهای اطرافیان خیلی اهمیت میدم

انشاءا.. به حق فاطمه زهرا زود زود دامنت سبز بشه

اوووه همیشه میگیره منم هرشب هستم عزیزم 

از صمیم دلم ارزو میکنم که یه اتفاق خیلی خیلییییی خفنو خوب توی زندگیت بیفته از تههه دل بخندیو شاد باشی برای یه مدت خیلییییییییی طولانییییییییی 

نمیگم همیشه چون اینجا دنیاس آرزوم چرت میشه میره زیر سوال

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !