2821
2789
عنوان

مگه نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 56 پست
بمیرم

خدانکنههه 🌹فدای دلت 

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بگم والا هعییی

عاطی جون توئم امشب خیلی وقته نینی سایتیا دلت گرفته؟😘

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

انشالله میده خدابهت ناراحت نباش هرچقدرمیتونی سرنمازبجای قنوت آیتوالکرسی بخون زودحاجت میده من امتحان کردم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

كي گفته جواب ميده ؟؟؟!!!كي جواب ميده؟؟؟!!!وقتي ديگه لازمش نداري يا حتي فراموشش كردي وقتي كه به دردتم حتي ديگه نميخوره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ان شاءالله به حق باب الحوایج اباالفضل ع گرفتاریت رفع بشه و دلت آروم بگیره

منم دعا کن😢💔

گاهی وقتها بچه ها چیزهایی رو میخوان و برای بدست اوردنش اصرار دارن اما پدر و مادر چون به اینکه براشون ضرری داره یا به نفعشکن نیست واقفن خواستشون رو اجابت نمیکنه

این اجابت نکردنه رو نمیشه رو حساب دوست نداشتن گذاشت

گاهی خواسته های ما هم به نفعمون نیست برای همین اجابت نمیشه

همیشه اجابت دعاهاتون رو به شرط مصلحت بخوایید

یعنی بگید اگر به صلاحمه بشه

اینطوری راحتتر باهاش کنار میایید

نه ددوس دارم خودم باردار بشم

انشالله به حق همین امام رضا که همسایه ش هستم بده بهت

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
كي گفته جواب ميده ؟؟؟!!!كي جواب ميده؟؟؟!!!وقتي ديگه لازمش نداري يا حتي فراموشش كردي وقتي كه به دردتم ...

وقتی که کلی حرف و کنایه از این و اون شنید ی خورد شدی چه فایده داره بشنوه

پرتقال شیرین من بیا تو دل مامان عزیزم    
عاطی جون توئم امشب خیلی وقته نینی سایتیا دلت گرفته؟😘

اوووه همیشه میگیره منم هرشب هستم عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اره سه ساله هرکاری که بگی کردم ولی نشد که نشد

عزیزم خدا حکمت هایی داره که ما نمیفهمیم اما مطمئن باش حاجتت رو میگیری به وقتش.

من اطرافم خیلی ها رو دیدم مثل تو بودن حتی کسی رو میشناسم بعد از 12سال باردار شد.

هیچ وقت امیدت به خدا رو از دست نده شاید حاجتت تو دستت باشه الان ولی به خاطر همین گناه نا امیدی باز برگرده و عقب بیفته مخصوصا اینکه میگن وقتی ناامید میشی یعنی دقیقا به گرفتن حاجتت نزدیک شدی 

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
اره سه ساله هرکاری که بگی کردم ولی نشد که نشد

هیچوقت چیزی رو با قهروناراحتی و بزور از خدا نگیرید چون خودش بهتر میدونه چی و کِی و کجا ب دردمون میخوره در واقع خدا هیچوقت دیر نمیکنه ... منم چند سال بچه دار نشدم و چ خفت هایی ک نکشیدم و اشکهایی ک نریختم 

این جهان کوه است و فعل ما ندا ...

2823
2791
2779
2792