دخترخانوما حواستون جمع باشه اگه دیدید طرف خیلی عجله داره بدونید شمارو میخاد بگیره سریع که بعد که عقد کردید براتون خط و نشون بکشه که من شوهرتم و ازین چرندیات که مردا میان میگن متاسفانه هورمون ها هم اون لحظه بالاست ادم نمیفهمه راه و چاه رو اونقدر عجله داشتن که حتی حلقه نخریدن گفتن عقد کنید بعد حلقه میخریم مادربزرگم نبود بعد گفت ای بابا مگه میخاستن اتیش ببرن حداقل میذاشتید ماهم تو محضر بیایم یه حلقه حداقل دست میکردید منم هر چی خانوادم میگفتن عجله نکن عاشق شده بودم عقلم کار نمیکرد...
سه عنصر اصلی افرینش۱ قرمه سبزی ۲ قرمه سبزی ۳ قرمه سبزی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهره مدام گریه میکرد تورو خدابیا پیش من تنهام بی کسم بدبختم عاشقم چه فیلمای هندی بازی میکرد الان چی الان خدا میدونه خیلی عوضیه فقط میخاد من نباشم خوشحال میشه برم چون وقتی به یکی بها بدی جنبه نداشته باشه همین میشه
سه عنصر اصلی افرینش۱ قرمه سبزی ۲ قرمه سبزی ۳ قرمه سبزی