2777
2789
عنوان

کی همه بش میگن شوهرش ازش سره

3284 بازدید | 67 پست

امروز دختر عموم بم گف یکم انصاف داشته باش شوهرت ازت سره قبول کن خیلی دلم شکست بخددا شوهرم ازم سر نیس من فقط بخاطر ی سری اتفاقات که برام افتاد چهرهممو از دس دادم ولی با این حال وقتی ب خودم میرسم ازش سرم ولی دختر عموم میگه فقط خودمون خشکلیم منم از شوهرم سرم همه دختر عموامون حیف شدیم غیر تو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکس زیباییای خودشو داره عزیزم بااین حرفا خودتو اصلاناراحت نکن چون دخترعمو هیچ تضمینی نیس ک حسودیتو نکنه.این طرز حرف زدنش معلوم میکنه ک حسادت میکنه .بایدمنطقی جوابشومیدادی 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

مايه فاميل داريم زنش چاق ولي قيافش خيلي خوشگله اينوهركي ميبينه ميگه حيف شوهرش 

خيلي دلم ميسوزه چن باري بخودشم گفتن ك چاقي حتي پيش شوهرش ازاول چاق بود يه كيلوهم لاغرنكردع تواين چن سال

مادان دختري روياپرداز👻

مادر شوهرم،همیشه میگه یه پسر خوشگل بهت دادم

چند روز قبل هم گفت

منم گفتم خوشگله،ولی حیف که اخلاق نداره😂😂😂

بعد گفتم همچین میگی،انگار پدر مادر ما،ما رو از جوب پیدا کردن

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

به منم ميگن مستقیم و غیر مستقیم 😒😒😒

ولی واقعا این بحث سر بودن و نبودن و کدوم احمقي جا انداخته 

بگن مهم نیست واسم 

مثال امروزش دوستم شوهرش اولین بار بود شوهرم و میدید تو کلاس دخترم بعد گفت شوهرم گفته چقد جذابه بعد دوستمم گفت منم گفتم دخترشون نميبینی چقد خوشگله به باباش رفته😓

هي روزگار چه ميشه کرد 

آخه جالبیش اينه شوهرم اصلا تو این خطا نیست و واقعا من و زیبا میبینه و همیشه ميگه 

بقیه مهم نيستن ولی رو مخه بعضی وقتا

هیچ