2777
2789
عنوان

شوهرم😥😞کمک🥺

611 بازدید | 38 پست

بچه امروز دعوا داشتیم سر مصرف کردن قرصایی ک نا مشخص بودن اسماش تو جیبش پیدا کردم😔😔

دعوا کردیم زد از خونه بیرون منم رفتم از سر لجش ک گفت پاتو بیرون نذاری اونم فهمید بعد رفته تو وات‌آپش عکسای خوشگذرونی ک مثلا واسم مهم نیست و اینا میذاره🤬🤬

چیکار کنم من چی بذارم ک اونم یا شرمنده شه یا ناراحت شه خلاصه کمک کنید

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی نگو

بهترین راه سکوته😊

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

قرص چی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ن ازدواج کردیم الان خونه خودمونیم قرصاش اسم نداره همینجوری تو نایلون بودن

خب چه توضیحی داد در موردشون ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕