2777
2789
عنوان

شوهرم😥😞کمک🥺

611 بازدید | 38 پست

بچه امروز دعوا داشتیم سر مصرف کردن قرصایی ک نا مشخص بودن اسماش تو جیبش پیدا کردم😔😔

دعوا کردیم زد از خونه بیرون منم رفتم از سر لجش ک گفت پاتو بیرون نذاری اونم فهمید بعد رفته تو وات‌آپش عکسای خوشگذرونی ک مثلا واسم مهم نیست و اینا میذاره🤬🤬

چیکار کنم من چی بذارم ک اونم یا شرمنده شه یا ناراحت شه خلاصه کمک کنید

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نگو

بهترین راه سکوته😊

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

قرص چی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ن ازدواج کردیم الان خونه خودمونیم قرصاش اسم نداره همینجوری تو نایلون بودن

خب چه توضیحی داد در موردشون ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕