2777
2789
عنوان

رمان گل یا پوچ پارت جدید ځپ

146 بازدید | 5 پست

ادامه قسمت سی و چهار سوم شخص گذشته

باربد هول شد بود تنها کاری که کرد  رو به یکی از خواهزاش فزیاد زد بروه زن داییی رو خبر کن و بعد سرشو زیر اب کرد و دستش به جسمی خورد اون سفت چسبید اوه زندگی انتظار زیادی از یک پسر ده ساله داشت تا مدت زیادی تول کشید که توانست ارامش و خودش را بالای اب بکشناد

ویدا در حالی که سرخ شده بود و لباس هایش به تنش چسبیده بود به سمت  سارا دوید . و با پته و مته ایی که از دویدن زیاد بود گفت زن...دایی.....آرام.....مرد

سارا نفسش قطع شد . تنها دخترش خدایا به سمت اب درحالی که جیغ می کشید چ بز سر وصورتش می کوبید . به زور عمه ی آرامش اورا نگه داشته بود مردها در اب زدند و بعد از چند دقیقه بچه ها را بیرون اوردند همهشان حالشان خوب بود جز ارامش که جسم بیجانش بقل پدرش بود  اورا با حضور جیغ های سارا روی زمین گذاشتند . آرامش هر چه که اب خورده بود را بیرون داد و بهوش آمد

تنها صدای زمزه واره سارا گوش دنیا را کر کرد . خدایا شکرت

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ادامه اش در تایپکه😀

خوبه.

ولی یه توصیه ی دوستانه واست دارم؛👇

رعایت نکات نگارشی، بسیار در انتقال بهترِ یه نوشته مؤثره.

و همچنین املای درست کلمات.

رعایت نکردن هکسره# هم بعضی جاها تو ذوق میزنه.

امید میره با رعایت این‌ نکات ذکر شده، رمان زیبات، اثر بخشی بهتری داشته باشه، و به شیوائی نزدیکتر.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
خوبه. ولی یه توصیه ی دوستانه واست دارم؛👇 رعایت نکات نگارشی، بسیار در انتقال بهترِ یه نوشته ...

عزیزم ت تایپک نگارش ششده است مرس

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی