سلام . من دختر 13 ساله ام که دکتر واسه تاخیر پریودم دوتا آمپول مروژسترون داده امروز بزنم . به شدت استرس دارم . کسی راهنمایی نداره ؟ تو دلم دارن رخت میشورن
امپول خاصی نیست. واسه همین مشکلیه ک داری. راحت بزن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
برو مشقاتو بنویس عزیزم ما سن تو بودیم فقط با نوکیا ۱۱۰۰
مار بازی میکردیم😂😂😂 اونوقت تو اومدی نی نی سایت😖
خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خب تو بگو ۱۳ ساله های الان چی شده توضیح بده
چرا بزرگتر دارم ولی فعلا واسه اینجا بودنم هدف دارم . بیخودکی نمیام
مثلا چه هدفی 🤔🤔🤔
خیلی استرس دارم . تو دلم دارن رخت میشورن . کسی تجربه شو نداره ؟
اخه چیز خاصی نیست ک. ی امپوله ک سطح هورمون پروژسترون رو تنظیم میکنه ک پریود شی. همین.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خیلی استرس دارم . تو دلم دارن رخت میشورن . کسی تجربه شو نداره ؟
😂😂😂😂😂😂😂وای خدا تو رو خدا این خاطره رو تو دفتر خاطراتت برو بنویس با همه کامنتا ۲۰ سالت ک شد برو بخون خودتم قش میکنی از خنده
من توی تیزهوشان درس میخونم و خب اطلاعاتم تو هیلی موضوعات زیاده . هدفم هم الان کسب اطلاعات راجع به این کوفتیه که میخوام بزنم . 13 ساله هام الانم مثل 25 ساله های 20 سال پیشن . از همه نظر