2777
2789

امپول خاصی نیست. واسه همین مشکلیه ک داری. راحت بزن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه ۱۳ ساله😳

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

برو مشقاتو بنویس عزیزم ما سن تو بودیم فقط با  نوکیا ۱۱۰۰

مار بازی میکردیم😂😂😂 اونوقت تو اومدی نی نی سایت😖

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
چرا آخه ؟ 13 ساله های الان ... اصلا نگو 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خب تو بگو ۱۳ ساله های الان چی شده توضیح بده

چرا بزرگتر دارم ولی فعلا واسه اینجا بودنم هدف دارم . بیخودکی نمیام 

مثلا چه هدفی 🤔🤔🤔

خیلی استرس دارم . تو دلم دارن رخت میشورن . کسی تجربه شو نداره ؟

اخه چیز خاصی نیست ک. ی امپوله ک سطح هورمون پروژسترون رو تنظیم میکنه ک پریود شی. همین.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خیلی استرس دارم . تو دلم دارن رخت میشورن . کسی تجربه شو نداره ؟

😂😂😂😂😂😂😂وای خدا تو رو خدا این خاطره رو تو دفتر خاطراتت برو بنویس  با همه کامنتا ۲۰ سالت ک شد  برو بخون خودتم قش میکنی از خنده

من توی تیزهوشان درس میخونم و خب اطلاعاتم تو هیلی موضوعات زیاده . هدفم هم الان کسب اطلاعات راجع به این کوفتیه که میخوام بزنم . 13 ساله هام الانم مثل 25 ساله های 20 سال پیشن . از همه نظر