سلام . من دختر 13 ساله ام که دکتر واسه تاخیر پریودم دوتا آمپول مروژسترون داده امروز بزنم . به شدت استرس دارم . کسی راهنمایی نداره ؟ تو دلم دارن رخت میشورن
امپول خاصی نیست. واسه همین مشکلیه ک داری. راحت بزن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
برو مشقاتو بنویس عزیزم ما سن تو بودیم فقط با نوکیا ۱۱۰۰
مار بازی میکردیم😂😂😂 اونوقت تو اومدی نی نی سایت😖
خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خب تو بگو ۱۳ ساله های الان چی شده توضیح بده
چرا بزرگتر دارم ولی فعلا واسه اینجا بودنم هدف دارم . بیخودکی نمیام
مثلا چه هدفی 🤔🤔🤔
خیلی استرس دارم . تو دلم دارن رخت میشورن . کسی تجربه شو نداره ؟
اخه چیز خاصی نیست ک. ی امپوله ک سطح هورمون پروژسترون رو تنظیم میکنه ک پریود شی. همین.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خیلی استرس دارم . تو دلم دارن رخت میشورن . کسی تجربه شو نداره ؟
😂😂😂😂😂😂😂وای خدا تو رو خدا این خاطره رو تو دفتر خاطراتت برو بنویس با همه کامنتا ۲۰ سالت ک شد برو بخون خودتم قش میکنی از خنده
من توی تیزهوشان درس میخونم و خب اطلاعاتم تو هیلی موضوعات زیاده . هدفم هم الان کسب اطلاعات راجع به این کوفتیه که میخوام بزنم . 13 ساله هام الانم مثل 25 ساله های 20 سال پیشن . از همه نظر