2777
2789
عنوان

مامانای عزیز یه لحظه بیاین لطفاً

72 بازدید | 13 پست

دخترم وزن تولدش۲6۷۰ بوده الان که پنج ماهشه۶ کیلوعه کمه؟بچه های شما وزن تولد چقدر بودن ۵ ماهگی چقدر؟متخصص میگه خوبه ولی دخترم از نظر جسه ریزه میزس خیلی ناراحتم

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباشه. روی نمودار رشد  چک کن . بعدشم دکتر میگه خوبه خوبه.  قطره های اهن و مولتی مرت ...

اخه الان قطره آهن نمیدم بهش زوده ماه دیگه باید بدم

خیلی خوبه ک  بچه من ۲ و ۸۰۰ بود شیش ماهگی فک کنم ۷ بود ولی الان دو ماهه وزن نمیگیره

یعنی خوبه؟اخه هرکس میبینه میگه ریزه خیلی غصه میخورم

اخه الان قطره آهن نمیدم بهش زوده ماه دیگه باید بدم

همان واسه ماه دیگه گفتم.  خیلی تاثیرداره توی خورد و خوراک و اشتهاش.   بعدشم هرچقدر که. چیزای مقوی مثل ماهیجه، قلم گوسفند، پای مرغ، کته. عدس، گندم. ران مرغ، آب سیب، موز اینا بهش بدی عالیه،.  مهم بنیه هست نه چاق و تپل بودن. 

یعنی خوبه؟اخه هرکس میبینه میگه ریزه خیلی غصه میخورم

به بچه منم میگفتن. وقتی دنیا مد میگفتن وا2930بود چقدر کوچیکه.  چقدر فلانه. منم تنها یه کلمه میگم تا الان که19ماهشه. دکترش ازش راضیه. میگه هم قد هم وزنش. وی نمودار رشد. دیگه دهنشون بسته میشه

وقتی به غذا افتاد حریره بادام  بپز با نبات سفید. بهش بده  بعدشم که بزرگترشد حریره بادام. صبحانه و عصرونه بهش بده.   بادام ایرانی بخر خیس کن توی اب گرم. بعد پوستشو بگیر. بذار نمش بره توی آسیابت چرخ کن بریز شیشه. بذار یخچال. هردفعه 1قاشق مربا خوری بریز توی ارد برنجش.   خیلی خوبه. 

وقتی به غذا افتاد حریره بادام  بپز با نبات سفید. بهش بده  بعدشم که بزرگترشد حریره بادام. ص ...

ازت ممنونم عزیزم لطف کردی چشم حتما انجامشون میدم انشاالله بچه شمام همیشه سالم باشه