2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 40 پست

سلام.الان دیگه چادرایی هست که میشه راحت بچه داری هم کرد.هر چقدر آدم بتونه پدر و مادر رو راضی نگه داره حتما" خوبه و اثرات خودش رو داره،ضمن اینکه ظاهرا" شما 6 سال با این موضوع کنار اومده بودین !

مگر اینکه چادر رو دوست نداشته باشین...!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شوهر من وبرادراش حرف پدرشون براشون مهمه یعنی پدرش بگه برین تو چاه میگن راست میگه با کله میرن تو چاه منم اصلا دوست ندارم من درست خانواده همسرم رو نشناختم اولش خودشون رو خوب نشون دادن ولی فهمیدم خوب نیستن فقط خودشون رو میبینن

منم میگم تا حالا هیچ بی احترامی بهشون نکردم با اینکه همش بهم بی احترامی کردن ولی الانم حاظرم به خاطر اونا چادر بپوشم ولی شخصا چادر دوست ندارم

راحت بگو نميتونم با بچه كوچيك جادرم رو هم جمع كنم و نميخوام به چادر بي احترامي كنم من به احترام شما تا بخال چادر سر كردم و از زمانيم كه دوباره بتونم سر ميكنم باز(حالا اينو الكي بگو تا عادت كنن به بي چادريت)

از عیدی بهم محل نمیده اصلا جواب سوال نمیده منم خیلی خیلی ناراحتم گریه کردم دیگه واقعا این بی محلی خیلی بده من مگه کار بدی کردم فقط چادر نپوشیدم از فکر های قدیمی که فکر میکنن کسایی که چادر میپوشن از بقیه عالی تر هستن متنفرم

شوهرم هم اول گفت چادر بپوش الان میگه دوست داری بپوش دوست هم نداری نپوش ولی دخالت های بی جا خانواده ها تو زندگی بچه هاشون خیلی بده مثل این میمونه پدر من بیاد به همسرم بگه تیشرت نپوش پیراهن بپوش واقعا آدم نمیتونه تو زندگیش پوشش رو انتخاب کنه