2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون دیشب به شوهرم گفته میخوام باهاتون صحبت کنم که بی محلتون کردم بعدش شوهرم برداشته گفته دیگه چرا من گفته توهم بی مقصر نیستی دیشب بهش میگم فردا چی بگم میگه به من چه خودت چادر نپوشیدی گفتم خودت گفتی چادر نپوش اینجور خانواده ای هستن

چون دیشب به شوهرم گفته میخوام باهاتون صحبت کنم که بی محلتون کردم بعدش شوهرم برداشته گفته دیگه چرا من ...

یه توسل کن برو، ان شاءالله مسالمت آمیز تموم میشه.نگران نباشین...

منم میگم تا حالا هیچ بی احترامی بهشون نکردم با اینکه همش بهم بی احترامی کردن ولی الانم حاظرم به خاطر ...

عزیزم تو چقد خوبی. منو یاد اوایل ازدواج خودم میندازی کارم احترام گذاشتن بود یکطرفه بدون دریافت احترام ، ولی چند سالیه عوض شدم بی احترامی نمیکنم ولی احترام زیادیم نمیذارم و الان خیلی احساس آرامش دارم.

دیگه واقعا از بس بهم زور گفتن بهشون احترام گذاشتم چیزی نگفتم از خودم حالم بهم میخوره حالا به امید خدا میرم ببینم چی میگن چی میشه ممنون دوستان

بهش بگو هر کس تو قبر خودش میخوابه شما به عنوان پدر شوهر من احترامتون واجبه احترام خواسته عروس هم بر شما واجبه  در ضمن خودم شعورم میرسه چی برام درسته و راحت ترم و  بدون شور و نظر همسرم کاری انجام ندادم 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

با چادر میری یا نه؟

فقط یچیز بگم هرکی مانتویی شده یدره یذره کنار گذاشته

یبار سرکرده یبارنکرده که حرفی نتونن بزنن و موضع بگیرن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷