2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من کبدش چرب شد ولی شدیددددد به حدی چرب شده بود که تمام دستاش پوست میدادن و زخم میشدن و بعضی ق ...

همین کارای بالا رو که گفتم انجام داد و خوب شد

رفت زیر نظر دکتر تغذیه و چیزایی که براش مضر بود رو حذف کرد و خیلی خیلی عرق کاسنی خورد

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
علائمش چیاهستن؟؟؟

علائم در افراد متفاوت است

البته در خیلی از موارد علایمی بروز داده نمیشه و کبد عضو مظلومی هست

بهترین راه و عاقلانه ترین راه دادن آزمایش هست.

پرهیز از فست فودها.شیرینیهای مصنوعی و غذاهای چرب

نخوردن آب یخ 

و در کل رزیم غذایی مناسب 

آقا_پرورش اندام و بدنسازی  

الان من از کجا باید بدونم که کبدم چربه ؟؟

آزمایش یا سونو ؟

واینکه کبد چرب داشته باشی علائمش چیه ؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

الان من از کجا باید بدونم که کبدم چربه ؟؟ آزمایش یا سونو ؟ واینکه کبد چرب داشته باشی علائمش چیه ؟

خودتون باید برین به دکتر بگین براتون آزمایش کبد چرب بنویسه که مشخص بشه

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
منم تو بارداری کبد چرب گرفتم 😔 مایونز اصلا نخور ، نوشابه هم کم بخور ، شیرینیجات هم کم بخور خاکشیر ...

سلام دوست من الان وضعیت کبدتون خوبه؟

همسرم گرید ۳داره.اما من ترسیدم

لطفا بهم بگو

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
خواهر من کبدش چرب شد ولی شدیددددد به حدی چرب شده بود که تمام دستاش پوست میدادن و زخم میشدن و بعضی ق ...

خوب شد کبد چرب خواهرتون

منو نگران کردین

آخه همسرم کبد چرب دارند 

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.