2777
2789
عنوان

یه سوال ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 67 پست

میمونمت عزیزم وقتی حامله بودی شوهرسابقتون فوت شده؟😢😢😢

اخه تاپیک قبلیت نوشتی ۱۵ ساله همسرتون فوت شده و الان پسرتون ۱۴ سالشه واسه همین پرسیدم

چقدر غمگین😔😔

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

شوهر خواهر شوهر سابقم دیشب فوت شده من از شدت ناراحتی و غصه برای خواهرشوهر سابق و بچه اش مریض شدم الا ...

خخخخخخ..وا چ ادمایی

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میمونمت عزیزم وقتی حامله بودی شوهرسابقتون فوت شده؟😢😢😢 اخه تاپیک قبلیت نوشتی ۱۵ ساله همسرتون فوت ...

اره عزیزم وارد ماه چهارم نشده بودم . سخت بود ولی خدا رو شکر که گذشت ...

امشب دلم گرفت من باردار بودم نمیدونستم البته و بخاطر فوت و ... حدود دو روز بود غذا نخورده بودم به شدت گرسنه بودم تو میوه های مراسم موز دیدم و وحشتناک دلم موز خواست . رفتم تو اشپزخونه که یکی بخورم عمه بزرگ پسرم جوری باهام رفتار کرد که چرا دارم موز میخورم همون موقع پریدم تو دستشویی و کلی بالا اوردم . تا اخر بارداریم دیگه هوس چیزی نکردم و پسرم از موز به حدی متنفره که کوچک بود بخاطر دستور غذاییش بهش میدادم بالا میاورد و هنوزم نمیخوره .اما حالا بعد از گذشت ۱۵ سال اینقدر همه چی متفاوته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خخخخخخ..وا چ ادمایی

منم تعجب کردم گفتم بپرسم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه اون شخص برام عزیز باشه واقعا ناراحت باشم آرایشگاه نمیرم پدربزرگم ۸۶ سالش بود فوت کرد من تا ۴۰ رو ...

درک میکنم

اره ولی کم اذیتش نکرده بودن😕

خوب پس به نوعی انتقام و ابراز شادی بوده

اره هنوزم میگه هیچکدومو حلال نمیکنم

بهش بگو ببخشه تا روحش ارامش بگیره

شوهر خواهر شوهر سابقم دیشب فوت شده من از شدت ناراحتی و غصه برای خواهرشوهر سابق و بچه اش مریض شدم الا ...

وااا ادم تو کاره بعضیا میمونه

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

وااا ادم تو کاره بعضیا میمونه

چی بگم والا

من دختر عمم فوت شد خیلی ابروهام داغون بود اول رفتم ارایشگاه

دختر عمه تا همسر و شوهر خواهر متفاوته