2777
2789
عنوان

یه سوال ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 67 پست
چه چیزا    خواهرم میگفت آرایشگاه بوده یه خامنه داشته  آرایش میکرده  به آرایش گر ...

خب منم گفتم بپرسم شاید عادیه من عقبم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یاااااا خدا  معلومه واسشون خیلی بی ارزش بوده😨

کلا همینجورین به شدت دید مردم و ... براشون مهمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حتما اون فرد اصلا براشون مهم نبوده.هر چند ک هر جقدرم مهم نباشه انسانه ناراحتی داره

منی که چند سال بود ندیده بودمش از دیشب حالم افتضاح بده و چند بار اشکم‌درومد برای زن و بچش

خانمشم رفتههههههه؟جلل خالق😮😮😮😮😮

اره بماند که با من‌چکار میکردن ...

فکر نکنم عادی باشه  

والا چی بگم‌گفتم حتما جدیده

اگه خودش یا همسرش واسم عزیز باشه نه خدا می دونه تا کی دلم بگیره کاری کنم

در غیر این صورت اری میرم چون خیلی واسم مهم نیست فقط بخاطر احترام میرم مراسم میام وگرنه روزی 1000 تا ادم میمیره که هیچکدومشون تو زندگی من تاثیری ندارند که واسشون غصه بخورم

ولی شوهر خالم تازه فوت شده😭😢(دلم تنگ شد واسش یهو) جوونم بود  بعد خواهرش یه شهر دیگه زندگی میک ...

انگار داره عادی میشه

کلا همینجورین به شدت دید مردم و ... براشون مهمه

یاد مادرشوهرم افتادم پدرشوهرش مرد رفته بود قرمز پوشیده بود میگفت من دکتر گفته به هیچ عنوان مشکی نپوش ی مدلی بود انگار اومده بود عروسی الان باباش مرده خودش مشکی پوشیده از همه هم انتظار داره مشکی بپوشن😐

اگه خودش یا همسرش واسم عزیز باشه نه خدا می دونه تا کی دلم بگیره کاری کنم در غیر این صورت اری میرم چ ...

با نسبت همسر و شوهر خواهر منظورمه البته دور از جون همگی

یاد مادرشوهرم افتادم پدرشوهرش مرد رفته بود قرمز پوشیده بود میگفت من دکتر گفته به هیچ عنوان مشکی نپوش ...

😂😂😂😂😂 پس واقعا عروسی گرفته بوده

وا خدانکنه.. ن.. حالاشوهرخواهرت فوت شده؟؟

شوهر خواهر شوهر سابقم دیشب فوت شده من از شدت ناراحتی و غصه برای خواهرشوهر سابق و بچه اش مریض شدم الان شنیدم عصری ارایشگاه بودن 😐