2777
2789
عنوان

یه سوال ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 67 پست
وا خبر مرگ نزدیکان اگه بشنوی به نظرت فکرت به ارایشگاه میرسه

والا منم تصورم همین بود دلم برای سادگی خودم سوخت 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم فکر میکردم باید حالشون بد باشه ولی فهمیدم عصری همه ارایشگاه بودن

منم یکیو دیدم تو روز دفن داداشش داشت ارایش میکرد که ککو مک صورتش معلوم نشه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
ن واقعا در حد شوهر خواهر. البته من اعتقادی ب این چیزا ندارم ک بخوام بعدشم نرم ولی خب همون روز پا نم ...

مثلا دیشب فوت کنه عصری برید ارایشگاه فردا صبح هم تشییع جنازه باشه 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اگه اون شخص برام عزیز باشه واقعا ناراحت باشم آرایشگاه نمیرم پدربزرگم ۸۶ سالش بود فوت کرد من تا ۴۰ روز مشکی میپوشیدم مامانم میگفت برای تو واجب نیس تا ۴۰ حتما مشکی بپوشی ولی واقعا از ته دل غمگین بودم

اما مادربزرگ شوهرم فوت کرد با وجودی که دوسش داشتم اما زیاد ناراحت نشدم قبل مراسمش هم آرایشگاه رفتم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ولی شوهر خالم تازه فوت شده😭😢(دلم تنگ شد واسش یهو) جوونم بود  بعد خواهرش یه شهر دیگه زندگی میکنه   واسه چهلم کلا هم رنگ کرده بود هم ابرو و اینا......من که دل و دماغ هیچی رو نداشتم  نمیدونم شاید اونا واسشون این چیزا مهم نیس

منم یکیو دیدم تو روز دفن داداشش داشت ارایش میکرد که ککو مک صورتش معلوم نشه

اونوقت من ساده از دیشب که شنیدم میگرن عود کرده و رو به موت شدم و دلم آتیش گرفته بود اونا خودشون ارایشگاه بودن

حالا مگه چی شده؟؟؟

هیچی فهمیدم خیلی ساده ام من دلم میسوخت بعد خانم متوفی و بقیه عصری ارایشگاه بودن مو رنگ کنن و ... برای صبح که تشییع جنازس خوب باشن

اونوقت من ساده از دیشب که شنیدم میگرن عود کرده و رو به موت شدم و دلم آتیش گرفته بود اونا خودشون ارای ...

ادم میمونه از کار بعضیا☹

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
مثلا دیشب فوت کنه عصری برید ارایشگاه فردا صبح هم تشییع جنازه باشه 😑

چه چیزا    خواهرم میگفت آرایشگاه بوده یه خامنه داشته  آرایش میکرده  به آرایش گر میگفته ریمل زد آب بزن تو ختم گریه میکنم ریملم نریزه 😐