2777
2789
عنوان

دلگیرم از پدرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 28 پست
نباید بخره برام ولی کمکم نمیکنه. خودشم اصلا خونه نداره

ان شاالله خدا کمکت کنه نمیدونم چی بگم ولی من به شخصه خودم نه از پدر و مادرم توقع داشتم نه از پدر شوهر و مادر شوهرم به نظرم شوهرم خودش باید جَنَم داشته باشه کار کنه و همه چیز برای من فراهم کنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما شرایط روحی و مالی پدرت و شرح دادی

خوب مشخص شد که نباید از پدرتون توقع داشته باشید

باید از شوهرتون هر نوع توقعی داشته باشی

از پدرتون دیگه گذشت

ببخشیدااا اما شما باید خودتون و اصلاح کنید 

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من مجردم بودم استارتر جان ولی الان ناراحتم نیستم واسه اونای دیگه خونه و ماشین و دفتر کار گرفتن واسه ...

بله ولی .... چی بگم پدر من وضعیت بهتری داشت نسبت ب فامیل اما الان ورشکست شده. 

من جوری بزرگ شدم که الان توقع از شوهرمم ندارم اگه میزاشت برم سر کارم الان خرج خونه رو هم من میدادم😁😁😁 در این حدم بی توقع فکر میکنم باید خرج خودم و بدم از اول خونه بابام اینجوری بودم اخه

شوهرم داره. راستش میخوام ضرر های پدرمو جبران کنم. اخه ورشکست شدیم

خب عزیزم پدرت وظیفه ای نداره خونه هم که دارین

توقعت به نظرم به جا نیس سعی کن وامی مساعده ای قرض الحسنه ای چیزی بگیری شوهرتم خونواده ای کس و کاری داره دیگه بالاخره اون بره بخواد از خونوادش تو چرا خودتو اذیت میکنی

عزیزم شما شرایط روحی و مالی پدرت و شرح دادی خوب مشخص شد که نباید از پدرتون توقع داشته باشید باید ا ...

پدرم هیچ وقت بهم کمک نکرد. فقط شوهرمو پررو کرد و اوانس ب اون داد. نه ب دخترش. من توقعی نداشتم .اما الان داره تلاش منم سرکوب میکنه تا مثل خودش بشم

بله ولی .... چی بگم پدر من وضعیت بهتری داشت نسبت ب فامیل اما الان ورشکست شده. 

پس حق دارن ببخشید اما مادرتون هم مقصره فکر میکنم که خونه رو بفروشن بدن واسه مهریه بی معنیه بنظرم خب بنامش میکردن پدر و مادر منم اوضاع شون بد نبود دو سال پیش ۵ تومان بود حقوقشون بازم خوب بودن

خب عزیزم پدرت وظیفه ای نداره خونه هم که دارین  توقعت به نظرم به جا نیس سعی کن وامی مساعده ای ق ...

رفتم از پدرشوهرم یه مشورت بگیرم اما بهم محل نذاشتن. خلاصه تنهایی دارم میدوم . درصورتی ک من چشم بسته بشوهرم اول ازدواج پول دادم

پس حق دارن ببخشید اما مادرتون هم مقصره فکر میکنم که خونه رو بفروشن بدن واسه مهریه بی معنیه بنظرم خب ...

بله مادرمم تو این روند مقصره. خلاصه پدرم پول داد بهش ک دینش ادا بشه. البته باهم خوبن خداروشکر. 

خب عزیزم پدر شما ورشکست شده نباید ازش توقع داشته باشی 

خب اشتباه کردی میلیاردر عالم هم که باشی باید همیشه جلوی شوهر و خونوادش دست خودتو خالی نشون بدی نه که جیرینگی پول بدی بهش