2777
2789
عنوان

دلگیرم از پدرم💔

411 بازدید | 28 پست

دوستان این یه درددل هست....اطرافیانو ک میبینم بااینکه پدرشون کارگر بوده ولی ب دخترشون خیلی میرسن و کمکش میکنن. البته پدرمن جهاز کامل بهم داد ۵ سال پیش. اما وقتی میبینم ک هییچ جیزی واسه من نگه نداشته و کمکم نکرد واسه هزینه دانشگاه والانم ک پول کم دارم واسه خرید خونه مدام سرکوبم میکنه و میگ نمیخاد چیزی بخری و نمیخاد پیشرفت کنی...   من تکفرزند هستم  ولی وقتی میبینم پدرای فامیلانون ب دخترشون حسابی کمک میکنن و حتی خونه و ماشین میخرن دلم میشکنه.‌‌‌‌....پدر منم کارمند بود و وضعش داشت خوب میشد ولی همیشه همه چیزشو میفروخت. اخرم خونه رو فروخت و مهریه مادرمو داد. مادرمم خرجش کرد.‌‌‌..☹ الانم هی بهم میگه نمیخاد چیزی بخری و اذیت میشم.‌‌‌.. خیلی ناراحتم....الان پدرم باید چندتا خونه داشت اما یکیشم نداره. من بیشتر واسه این میخام خونه بخرم.اما بودجمم کم شده تو این گرونیا. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خداراشکر کن ازدواج کردی سرخونه زندگی خودتی

من چی بگم؟

پدرم بخاطر جهیزیه که میتونست 1 جهیزیه معمول بده هرچی خواستگار خوب داشتم رد کرد

حالام که میخوام ازدواج کنم دیگه کیس های خوبو رد کرد رفت

برام دعا کن

ببوس بزار کنار. اون هرجور دوس داره زندگی کنه. شما که خانم بزرگی هستی اونجور که خودت دوس داری زندگی کن. استقلال خودت رو داشته باش. ما هم وضع مشابه داشتیم. من از ۲۴ سالگی که درسم تموم شد رفتم دنبال کار و زندگی خودم. برادر کوچیکم اما مثل شما فقط غصه میخوره. الان بعد ۱۰ سال من بارم رو بستم اما برادر هنوز ای کاش ای کاش میکنه. 

دیگه حالا که متاهلی از بابات خونه واسه چی میخوای پس شوهرت چی؟

این چیزی ک میخام بگم خیلی ناراحت کننده س. من اول ازدواج ب شوهرم پول دادم و کمک کردم. ب اصرار بابام.    اگ نمیدادم الان کم نداشتم.شوهرم بهم کمک نمیکنه هیچ پولم میگیره.... 

پدر شما خودش خونه نداره میخوای به شما کمک کنه؟

همین جهازی که میگی به من ۶ سال پیش دادن از اون زمان تا الان امکان نداره یادش بیفتم و اشک نریزم و حس عذاب وجدان نداشته باشم

البته خدا کمک کرد و ان شاالله میتونم جبران کنم براشون

الانم هرچند روز یه بار  با دست پر میرم خونشون برنج و گوشت و مرغ و حتی وسایل سالاد و میوه و لباس خریدن برا مامانم و .... 

پدر منم کارمند هست و من یه دونه دخترم 

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

من مجردم بودم استارتر جان ولی الان ناراحتم نیستم واسه اونای دیگه خونه و ماشین و دفتر کار گرفتن واسه من هیچی فقط ۵ تومان بهم دادن واسه جهازم 😊 دستشونم درد نکنه همینم من گفتم نمیخوام هم خودم جهاز خریدم هم دانشگاه رفتم هم زندگی کردم با یه حقوق دو شیفت میرفتم سر کار الانم سر بلندم جلو همه 

تو هم اصلا ناراحت نشو واقعا توقعی نیست الان شوهر داری 

این چیزی ک میخام بگم خیلی ناراحت کننده س. من اول ازدواج ب شوهرم پول دادم و کمک کردم. ب اصرار بابام. ...

یه جوری مبهمه واسم که چرا خونه میخوای بخری

شوهرت از خودش خونه نداره؟

من هم خیلی از آرزوهای زندگیم که تا الان میتونستن واقعی باشن پدرم از بین برد

بدون اینکه کوچکترین فکری در مورد آینده بچه هاش داشته باشه

خیلی دلگیرم ازش

امیدورام خدا بخاطر کوتاهی هاش ازش بگزره