2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

456 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها ذخیره تخمدان ی خانم  چن باید باشه واسه بچه دارشدن؟ من ی بار تو درمانگاه عمومی انجام دادم 1.98 اینبار دکترم آدرس داد انجام دادم 2.48 دخیره تخمدان رنج آزمایشگاه باید نگاه کنی یا فقط عدد مهمه؟ 

...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم باید نرمال چند باشه مال من 0.01 که دکتر گفت برای حاملگی باید آی وی اف کنم. 😞😞😥😭 مال م ...

والا به منم گفت احتمالا ای وی اف دوسال وبچه دارنمیشم

...... 
سلام یا خدا بالای 4

من یکی تو این سایت دیدم. گفت ذخیره تخمدانش0.02 دکتر بهش گفته بود باید تخمک اهدایی دریافت کنه. با تخمک خودش نمیتونه

ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.                          
20 سالت چرا انقد کم هس البته دکتر من سونو کرد گفت احتمالا ای وی اف باید بشی 

اره سنم کمه برام دعا کن حداقل با تخمک خودم باردار شم نه تخمک اهدایی 😭😭😭

واسه همین خیلی میترسم برم مرکز نازایی. ولی میگن هرچی دیرتر بریم بدتره 

ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.                          
من یکی تو این سایت دیدم. گفت ذخیره تخمدانش0.02 دکتر بهش گفته بود باید تخمک اهدایی دریافت کنه. با تخم ...

عزیزم اگه ای وی اف گفته زود برو انجام بده منم دیگه میخوام برم این کار کنم خسته شدم

...... 
اره سنم کمه برام دعا کن حداقل با تخمک خودم باردار شم نه تخمک اهدایی 😭😭😭 واسه همین خیلی میترسم بر ...

چرا بترسی برو انجام بده تادیر نشده ذخیره تخمدانت جای معتبر نشون دادی گریودات به موقع هس؟ 

...... 
اره سنم کمه برام دعا کن حداقل با تخمک خودم باردار شم نه تخمک اهدایی 😭😭😭 واسه همین خیلی میترسم بر ...

ذخیره تخمدانت جای معتبر آزمایش دادی؟ ببخشید اشتباه شد

......