2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست
اره سنم کمه برام دعا کن حداقل با تخمک خودم باردار شم نه تخمک اهدایی 😭😭😭 واسه همین خیلی میترسم بر ...

شوهرت راضی هس اگه راضی هس زود دسس به کارشو 

...... 
چرا بترسی برو انجام بده تادیر نشده ذخیره تخمدانت جای معتبر نشون دادی گریودات به موقع هس؟ 

گریودات چیه ؟

اره آزمایشگاه معتبری رفتم 

ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.                          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت راضی هس اگه راضی هس زود دسس به کارشو 

راستش کل قضیه رو به شوهرم نگفتم. چون پریود هام نامنظمه دکتر که میرم فکر میکنه بر ا همین پریودام میرم

راستش کل قضیه رو به شوهرم نگفتم. چون پریود هام نامنظمه دکتر که میرم فکر میکنه بر ا همین پریودام میرم

آخی خیلی ناراحت شدم برات خوب اگه نتیجه دکترت قطعیه برای ای وی اف باید باشوهرت حرف بزنی

...... 

تا دیر نشده ی فکری کن شوهرت بچه دوست داره چن ماه اقدامی؟ 

...... 
پریودی بود اشتباه تایپ شد

نه بابا از اول که پریود شدم نامنظم بود اینقدر دکتر رفتم هرکی یه چیزی نسخه میکرد. ولی خوب نشد تادوسال پیش که کلا قطع شد از دو سال پیش تامهر 97 پریود نشدم. از مهر که رفتم دکتر با داروی استرومارین و دافاستون پری هام شروع شد 

نه بابا از اول که پریود شدم نامنظم بود اینقدر دکتر رفتم هرکی یه چیزی نسخه میکرد. ولی خوب نشد تادوسال ...

چن ماه اقدام کردی واسه بچه ی فکری کن باشوهرت حرف بزن سریع برو برای اقدام ناراحت شدم

...... 
تا دیر نشده ی فکری کن شوهرت بچه دوست داره چن ماه اقدامی؟ 

بچه دوست داره ولی خودش از موقع ای که ازدواج کردیم میگفت تا سه چهار سال بچه نمیخوایم. الان سه ساله رفتیم خونمون. تقریبا نزدیک 8 ماهه اقدامم 

چن ماه اقدام کردی واسه بچه ی فکری کن باشوهرت حرف بزن سریع برو برای اقدام ناراحت شدم

8 ماه میشه. اره تو هفتع دیگع انشاالله میرم مشهد. تو استان خودمون ای وی اف نمی کنن 

بچه دوست داره ولی خودش از موقع ای که ازدواج کردیم میگفت تا سه چهار سال بچه نمیخوایم. الان سه ساله رف ...

تو که پریت نامنظم بود از همون اول مخ شوهرت میزدی واسه بچه داری من یکی از اقواممنون اصلا پری نمیشد همسن وسالای شما بود فک کنم از اول ازدواج جلوگیری نمیکرد بچه دار شد باوجود اینکه پری نمیشده دکترم نمیرفته بعد به خانواده شوهرش لو میده حالا بچه دومش به دنیا اومده بود

...... 

من دکترم گفت حالا این قرص بخور تا اگه نشد راه دیگه گفتم چ راهی گفت iui واگه نشدivf یعنی انقد ناراحت بودم گفتم ببین کارم به کجاها کشیده شده ولی الان میگم بیخیال دیگه چقد صب کنم تا وقتش هس انجام بدم تموم شه

......