2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 46 پست
استارتر عزیزم مثل من نباش تورو خدا . من بچه اولم پسره دومی هم پسر شد و هفته دیگه بدنیا میاد . نه ماه ...

خودمم میدونم امید الکیه ولی باز میگم شاید معجزه شد و دکتره اشنباه دیده باشه

خودمم میدونم امید الکیه ولی باز میگم شاید معجزه شد و دکتره اشنباه دیده باشه

من اعتقاد دارم اگر خدا بخواد همه چیز ممکنه

خدا خودش نطفه .جنین میکنه.خودش میتونه ام پسر کنه.اگه همه بگن دختره

درضمن دکترا به بیمار متوجه نمیشه طرف فرداش میمیره

یا دکتر میگه طرف تا فردا بیشتر زنده نیست و چندین سال عمر میکنه

البته ک ممکنه اشتباه کرده باشه..اینقد ک بخدا اعتماد دارم .دکترا ک یکدرصده برا فقط تخصیصی ک اونم از لطف خداس

به دکترم گفتم صددرصد دختره .گفت فعله میگم تا دوباره ببینیم

احه بچه ام بریچ و قدامیه.انگار خودشم مطمئن نبود ولی رو کاغذ نوشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانواده شوهرم ۶ تا نوه دختر دارن خواهرشوهرا و جاری همه دوتا.دوتا دختر دارن سر من همه گفتن تو دی ...

الهی بمیرم برات . منم موقعیت مث تو دارم اما برعکس مال من پسره. من ک هرکار کردم نشد الهی خدا به تو نگاهی بکنه  

درکتون میکنم استارتر و شمارو. شدیدا میفهممتون وااااااااای خدا دلم میخاد جیغ بکشم

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      
الهی بمیرم برات . منم موقعیت مث تو دارم اما برعکس مال من پسره. من ک هرکار کردم نشد الهی خدا به تو نگ ...

عزیزم الانم کلی گریه کردم

من زیاد مشکل داشتم با خانواده شوهرم و حتی بخاطر همون خانواده شوهرم باعث شد با خانواده خودمم دچار مشکل بشم و ناراحتی و کینه و کدورت ها

میگفتم بچه نیارم ک دردی به دردام نیاد

ولی خدا خواست و اونم گفتم شاید خود خدا خواسته تا ارامش زندگیم بشه و از دردام کم کنه

همه امیدمم به خداس و هر روز التماسش میکنم .دیگه توان ندارم.نمیتونم

میگم منی ک مادرم و مادرشوهرم اینقد اذیت میکنن 

از کجا معلوم منم بچه اجباری اذیت نکنم

خودش رحمی کنه

برام دعا کنید از الان خسته ام.داغونم

ادما درد بچه و دوا درمون دارن

ادما درد رفتار خانواده هاشون

درد بی پولی

درد بی خانه بودن

درد بی محبتی و تنها بودن

من همه رو دارم..ای کاش خود خدا نگاهی کنه بهم.بنده اش ک چ کارس

عزیزم الانم کلی گریه کردم من زیاد مشکل داشتم با خانواده شوهرم و حتی بخاطر همون خانواده شوهرم باعث ش ...

وای من توام یا تو منی؟ 

یاخدا منم دقیق مثل توام من ب هیچکدوم خاسته هام نرسیدم من یه شکست خورده واقعی ام من برات دعا میکنم تو هم واسه من. 

ای خدا  

ای خدا

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      
کدوم‌شهرید آیا جای معتبر رفتید؟سونو انونالی چه چنسی گفت بهنون

من مشهدم 

آره دکتری که برای سونو میرم تمام دستگاهاشو از آمریکا آورده وهیلی دقیقه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

استارتر عزیزم مثل من نباش تورو خدا . من بچه اولم پسره دومی هم پسر شد و هفته دیگه بدنیا میاد . نه ماه ...

سلام دخترم بدنیا اومده الان ۳ماه تمامه جونم براش در میاد الانکه این که این تاپیکو میخونم تاسف میخورم بحال خودم الان هلاکشم حاضرم خار تو چشمم بره تو پای اون نره ازبسکه عزیزه دلمه

سلام من یه دختر دارم و الان  باردارم تو هفته چهارم . مشکل خاصی ندارم صبح ها تهوع ندارم  دوسه بار شبا بالا اوردم ( گلاب به رروتون ) - تست جوش کف نکرد ولی تست نمک کف کرد و چشم راستم حرف v  دیدم از قسمت ناف به سمت راست شکمم درد میگیره یکم صورتم تغییری نکرد تمام کارهام رو مثل قبل انجام میدم ولی به اوقات احساس خستگی دارم دوست دارم  پسر باشه برام دعا کنید راستی من چند ساله این سایت دنبال می کنم و از تجربیات شما خیلی استفاده کردم.

خدایا مواظبشون باش