2777
2789
عنوان

شربت لاکتولوز

| مشاهده متن کامل بحث + 116873 بازدید | 24 پست
وزنش تقریبا ۱۴ و نیم کیلو هست یعنی چند سی سی بدم

هفت سیسی میشه ی قاشق غذاخوری روزس سه بار

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

۳ سالشه ۱۴ کیلو !!!! کم نیست؟؟ 

قبلا خیلی خوب رشد میکرد نسبت ب هم سن و سالاش چاق تر بود.الان خیلی لاغر شده خیلی بد غذاست اشتها نداره اصلا. هیچ شربت اشتهاآوری هم روش تاثیر نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلا خیلی خوب رشد میکرد نسبت ب هم سن و سالاش چاق تر بود.الان خیلی لاغر شده خیلی بد غذاست اشتها نداره ...

عزیزم یکی از اشناها ی پودر ب بچش میداد واسه بی اشتهاییش وبدغذاییش، ازجوانه گندمو سویق ک نمیدونم چیه واینطور چیزاس مصرفشم ازسه سه سال تا ۹۰ساله  اشتهای بچه رو بازمیکنه و بی میلی روازبین میبره 

نمیدونم بخدا چندگرفته بود 

عزیزم من اطلاعاتم کامله‌.دکتر پسرم هم فوق تخصص نوزاد از فرانسه هست. ببین این شربت برعکس بقیه شربتهای ...

سلام گلم اسم دکترتون چیه و کجا هستن؟دخترمن ۵۰روزشه از همون بدو تولد یبوست داشت و مدفوعش از یک ماهگی سفت و خشک شد

عزیزم من اطلاعاتم کامله‌.دکتر پسرم هم فوق تخصص نوزاد از فرانسه هست. ببین این شربت برعکس بقیه شربتهای ...

سلام دخترم تو ۶ماه خیلی گریه می‌کنه موقع دفع شیرعوض کردم گیگوز میدم میشه ازاین دارو بدم وچقدر

سلام منم دخترم مشکل یبوست داشت بردمش دکتر فوق تخصص گوارش کودکان شربت لاکتولوز بهش داد چند روز خوب بود دارو رو قطع کردیم دوباره همینجوری شددوباره بردیم پیش دکتر گفت نباید دارو قطع بشه بهش بدید الان صبح قبل صبحونه ۱۰میل قبل شام هم ۱۰میل بهش میدیم شکر خدا جواب داده خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز