m_k_nazdoooneh مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان نظر سنجی | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست اسم دختر با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/01/27 | 08:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 ناموسا از خودم در آوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بخداقسم تا اسم روخوندم توذهنم این اومد ک تجلی خاطربازماندگان😐 بعد دلم نیومدتوذهنت بزنم فقط گفتم پناه برخدا مردم ازهمه چیز اسم میسازن😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂 نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3191 مهتاب هم خوبه مهدیس ... سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 بچه ها میشه بیاید تاپیک بعدیم ممنون از همه پیشنهاد ها اونجا نظر بدید ممنون میشم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
کــــتی_پـــری عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 860 بخداقسم تا اسم روخوندم توذهنم این اومد ک تجلی خاطربازماندگان😐 بعد دلم نیومدتوذهنت بزنم فقط گفتم پنا ... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بخدا من نتونستم جلو خودمو بگیرم نمیدونم اول صبحی چ خوش خنده شدم
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بخدا من نتونستم جلو خودمو بگیرم نمیدونم اول صبحی چ خوش خنده شدم حق داشتی😂😂😂تجلی اخه نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 بخداقسم تا اسم روخوندم توذهنم این اومد ک تجلی خاطربازماندگان😐 بعد دلم نیومدتوذهنت بزنم فقط گفتم پنا ... اون مگه تسلی نیست؟🙄تسلی خاطر بازماندگان من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
پلنگ_صورتی۱۰ عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 5816 بخداقسم تا اسم روخوندم توذهنم این اومد ک تجلی خاطربازماندگان😐 بعد دلم نیومدتوذهنت بزنم فقط گفتم پنا ... از رو بیکاری و بیخوابی داشتم واسه خودم شعر میخوندم یک ساعت پیش همش میگفتم ای تجلی ظهور بعد باخودم گفتم اسم قشنگی میشه.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 از رو بیکاری و بیخوابی داشتم واسه خودم شعر میخوندم یک ساعت پیش همش میگفتم ای تجلی ظهور بعد باخودم گف ... چقد خوبی بخدا❤😂😂😂😂 نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
پلنگ_صورتی۱۰ عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 5816 چقد خوبی بخدا❤😂😂😂😂 آخه عشقم منو بخشیده خوبه حالم ❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 اون مگه تسلی نیست؟🙄 تسلی خاطر بازماندگان وای بســــــم الله😢من داشتم به سوتی این دوستمون میخندیدم خودمم سوتی دادمممممم؟؟؟؟؟؟جالبه دوستمونم متوجه نشد تسلی هست نه تجلی نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 آخه عشقم منو بخشیده خوبه حالم خداروشکـــــــــــر❤❤❤😍😍😍 نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
بانو_ویولت عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 2489 وای بســــــم الله😢من داشتم به سوتی این دوستمون میخندیدم خودمم سوتی دادمممممم؟؟؟؟؟؟جالبه دوستمونم م ... 😁😂🤣😃😄😅 عوضش اول صبح همگی شاد شدن من یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
شهرزادسعادت عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1731 😁😂🤣😃😄😅 عوضش اول صبح همگی شاد شدن همین😂😂😂 نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2667143&slug=اسم-دختر&postId=87052593 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝