2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 39 پست

مگه طلاق الکیه عزیزم،تو فقط و فقط با زبون ریختن و ناز کردن میتونی هم زندگیتو شیرین کنی هم با سیاست حرف حرفه خودت باشه،جنس زن لطیفه و جنس مرد خشن اگر تو هم بخوای خشن باهاش برخورد کنی اونم به غرورش بر میخوره و برای شکست تو حرف طلاقو وسط میکشه،اگه قهر میکنه قربون صدقش برو و رفتارشو به بچه ها تشبیه کن که در عین لطافت و زنونگی این تصویرو تو ذهنش به وجود بیاری که سطح فکریت از اون بالاتره و قدرت تصمیم گیری بیشتری داری،ولی بازم میگم حتما مشاوره برید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همون اول عقدم ب همسرم گفتم ما هر مشکلی داریم ب خودمون مربوطه... حتی تا پای دادگاه هم بریم... ما م ...

نفهمو بهش گفتم یعنی خبرش ط۳۳سال سن داره ولی اندازه یه فندق عقل نداره

قبل اینکه منو خونه پدرم بزاره گفتم منو بزار خونه خودم گفت کدوم خونه برو میام دنبالت و ب شرطی اومدم که بعد از سر کارش بیاد منو ببره الان ۳روزه ازش خبری نیس

به خانوادش گفته باید بهم زنگ بزنا تا برم دنبالش

منم گفتم از هر لحاطی اون موظف بیاد دنبالم اگه من خودم اومده بودم قهر باید زنگش میزم نه اینکه منو اومده گزاشته بعد من زنگ بزنم بگم بیا ببرمنو!!!!

نفهمو بهش گفتم یعنی خبرش ط۳۳سال سن داره ولی اندازه یه فندق عقل نداره قبل اینکه منو خونه پدرم بزاره ...

شوهر منم همینه تادعوا میشه پای خانواده هارو میاره وسط و به همه میگه ابرو میریزه و میره تو خوشیاش یه بار نشده زنگ بزنه حال خانوادم بپرسه ولی تودعواها همیشه پای خانوادم وسطه