2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 91 پست
منم دقیقا مثه تو هستم .. امروز عصر میرم دکتر .. همش علایم دارم ولی پری نمیشم ۷روز تاخیر دارم .. بی ب ...

گلم بی بی چک منم دقیقا مثل تو بود امروز روژان گرفتم اونم هاله انداخت شاید امروز برم آزمایش بدم 

آرع یکی دارم،الانم باردار شدم،طبیعی باردار شدم،من برام‌مهم نبود که بشم یا نشم،استرس نداشته باشی میشی ...

وای چه خوب گلم خیلی خوشحال شدم انشالله خدا قسمت همه منتظرا بکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردار نبودم امروز آزمایشم منفی شد و سونو هم نوشت که هیچی توش نیست 

اشکال نداره گلم عوضش تکلیفت مشخص شد انشالله ماه بعد 

کیست اینا که نداشتی خدایی نکرده ؟ 

اشکال نداره گلم عوضش تکلیفت مشخص شد انشالله ماه بعد  کیست اینا که نداشتی خدایی نکرده ؟

نه عزیزم رحم و تخمدانم پاک پاک بود خوشحالم که موردی نبود که نگران شم. 

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
نه عزیزم رحم و تخمدانم پاک پاک بود خوشحالم که موردی نبود که نگران شم. 

خداروشکر پس گلم همین که چیزی نبوده خیلی عالیه و شاسد رحمت داره واسه بارداری آماده میشه امیدوارم این پریودت آخرین پریودت باشه دیگه 

خداروشکر پس گلم همین که چیزی نبوده خیلی عالیه و شاسد رحمت داره واسه بارداری آماده میشه امیدوارم این ...

یه بچه دارم عزیزم خیلی مشتاق نیستم گفتم اگر باشم باهم بزرگ میشن 

قربونت عزیزم بوس

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
یه بچه دارم عزیزم خیلی مشتاق نیستم گفتم اگر باشم باهم بزرگ میشن  قربونت عزیزم بوس

خب پس دیگه تو که خیالت راحت تره خداروشکر یکی داری اگه نشه هم که مطمئنا میشه حسرت نمیخوری .

وای چه خوب گلم خیلی خوشحال شدم انشالله خدا قسمت همه منتظرا بکنه 

عزیزم انشالله خدا قسمت شما و همه ی دوستداران نی نی بکنه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
استارتر جون چه خبر؟

سلام عزیزم امروز صبح بی بی چک روژان گذاشتم اونم هاله انداخت دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم آز دادم ولی منفی بود الان خیلی نگرانم که چرا پری نمیاد نمیدونی که چقد درد پریودی دارم 

سلام عزیزم امروز صبح بی بی چک روژان گذاشتم اونم هاله انداخت دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم آز دادم ولی م ...

ان شاالله خیره. احتمالا تاخیر بخاطر آمادگی رحم برای بارداریه‌ اگه فردا پریود نشدی برو دکتر واست سونو بنویسه