2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت گلم منم یه نی نی میخوام 

نگران نباش خدا بهت میده . فقط کافیه به خودش توکل کنی . بعدشم مراقب باش سردونه نخوری . عسل و سیاه دونه یادت نره . یه ماه کامل بخور . هم رحم رو گرم میکنه هم فولیکولو فعال. استرسم از خودت دور کن فقط سردونه نخور شیرینی جات و ترشی

نگران نباش خدا بهت میده . فقط کافیه به خودش توکل کنی . بعدشم مراقب باش سردونه نخوری . عسل و سیاه دون ...

عزیزم من از همون اولی که پریود شدم پریودام نامنظم بود و تنبلی داشتم خودمم میدونستم به سختی باردار میشم 

رفتم پیش طب سنتی داروهای گیاهی داد ولی اصلا بهم نساخت و کلا بدنمو به هم ریخت سیاهدونه هم خیلی وقته خریدم ولی هنوز امتحانش نکردم تو خودت چجوری باردار شدی ؟ 

عزیزم من از همون اولی که پریود شدم پریودام نامنظم بود و تنبلی داشتم خودمم میدونستم به سختی باردار می ...

من که حقیقتش واسه کم خونی مادرم گفتن سیاهدونه رو بریز روی یه قاشق عسل طبیعی و بخور . یه قاشق صبح میخوردم یه قاشق شب .بعد روز ۶ پریودی هم تخم شنبلیه رو  توی ۳ لیوان آب جوشوندم تا به یه لیوان رسید و خوردم . بعد کیت تخمک گذاری گرفتم و اقدام کردم. همون ماه باردار شدم. البته اینم بگم از نظر معنوی هم دعا کن و به خودت آرامش روحی و روانی بده و از استرس دوری کن . حتما بعد نمازهات دعا کن که خدا اولاد سالم و صالح بهت بده. آرامشت خیلی مهمه

من که حقیقتش واسه کم خونی مادرم گفتن سیاهدونه رو بریز روی یه قاشق عسل طبیعی و بخور . یه قاشق صبح میخ ...

آره دقیقا من این ماه چهل روز حدیث کسا و دعای نادعلی نذر کردم که بخونم نمیدونی چقد آرامش داشتم اصلا کلا روزای پریودمم یادم رفته بود و کلا واسم مهم نبود بعد اینکه پریودم عقب افتاد دوباره استرس گرفتم و بیشتر از این میترسم که اگه باردار نیستم پس مشکل از چیه؟ 

آره دقیقا من این ماه چهل روز حدیث کسا و دعای نادعلی نذر کردم که بخونم نمیدونی چقد آرامش داشتم اصلا ک ...

عزیزم جوشانده ی شنبلیله واسه چیه ؟ فقط روز ۶ ام خوردی ؟ 

دیگه چیا استفاده کردی دارو هم میخوردی ؟ 

عزیزم،تجربه ی من از استفاده از بیبی چک بخصوص بیبی چک مدیکور اینه که تا زیر ۵ دقیقه پررنگ نشده و روز ب روز هم قشنگ پررنگ تر نشده نرو آزمایش بدی،به هاله ماله و اونم بعد از یساعت اصلا دل خوش نکن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
عزیزم،تجربه ی من از استفاده از بیبی چک بخصوص بیبی چک مدیکور اینه که تا زیر ۵ دقیقه پررنگ نشده و روز ...

راست میگی عزیزم 

از دیشب درد پریودی داره منو میکشه و همینطور کمر درد ینی اصلا نتونستم بخوابم ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم خب 

آره دقیقا من این ماه چهل روز حدیث کسا و دعای نادعلی نذر کردم که بخونم نمیدونی چقد آرامش داشتم اصلا ک ...

عزیزم اول اینکه ان شاالله بارداری . ثانیا عقب انداختن خودش نشونه ی خوبی برای آمادگی رحم هست

منم دقیقا مثه تو هستم .. امروز عصر میرم دکتر .. همش علایم دارم ولی پری نمیشم ۷روز تاخیر دارم .. بی بی چکمم هاله داره 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
گلم تو خودت بچه داری ؟ چجوری باردار شدی ؟ 

آرع یکی دارم،الانم باردار شدم،طبیعی باردار شدم،من برام‌مهم نبود که بشم یا نشم،استرس نداشته باشی میشی😋

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه