2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ب هیچ وجه اخوان نخر..افتضاحههههه داغوووون..بی نهایت بد لکه و استیلش خشکه...اگه دیگه مجبوری استیل البرز بردار...ولی پیشنهاد منو بخوای میگم سینک مارک فرامکو بخر معرکه ست...بی نهایت استیلش عالیه عاااااالی...توکارشو دوسال پیش ۵۰۰میدادن..الان نمیدونم

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ایرانیه؟ ندیدم اصلا این مارک

نه ترک هست

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ایرانیه؟ ندیدم اصلا این مارک

من خونه قبلیم اخوان بود خیلی بد بود جای لکش بزرگ بزرگ میموند خیلی بد بود یه قطره اب میچکید روش سیاه میشد عاجز بودم بسکه دستمال دستم بود ولی خب تجربه ای هم از استیل البرز ندارم 

حالا اجاق گاز صفحه ایم اخوان بود عالی بود بخدا نمیدونم چرا سینکش مزخرف بود

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍